Strzelanina w dzielnicy Greenwood w Seattle po tym, jak mężczyzna zaatakował innego kierowcę za zbyt wolną jazdę
Według policji podejrzany próbował zablokować drogę kierowcy Maserati, ponieważ ten jechał zbyt wolno.
j🤬e cz🤬chy... ale w sumie jakby ten debil sołtys z kątów rybackich miał broń to skończyło by się pewnie tak samo...
Małpy należy trzymać w zamkniętych osiedlach jeśli chce się mieć spokój
Przestał zamulać i przyśpieszył? Widać skuteczne działanie.
ta za wolną jazdę...gangsta nie kapuje
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
toniemojekonto napisał/a:
Małpy należy trzymać w zamkniętych osiedlach jeśli chce się mieć spokój
W Afryce, dzbanie.
Patrząc po felgach w tym Maseratti to cz🤬ch strzelał do cz🤬cha bo żaden biały nie założył by takiego gowna
Nosz k🤬a. Wchodzę se na sadola by się pośmiać, moze o czymś dowiedzieć (https://m.sadistic.pl/5-sekund-1-hektar-1000-stopni-215-trupow-los-alfaques-vt606721.htm) tymczasem filmik ten oraz ten wyżej sprawia mi takiego k🤬ia. Skoro to c🤬jstwo samo chce się wystrzelać to czemu nie można im pomoc?
Głupi, agresywny cz🤬ch w takiej furze? Pewnie chciał odj🤬 członka konkurencyjnego gangu. To akurat u nich normalka.
Cezzar napisał/a:
j🤬e cz🤬chy... ale w sumie jakby ten debil sołtys z kątów rybackich miał broń to skończyło by się pewnie tak samo...
Dlatego trzeba tępić konfiarzy, bo w Polskich warunkach powszechne pozwolenie na broń to zwiastun rzeźni.
Kiedyś oglądałem program o przestępczości narkotykowej w USA i podobno wlasnie domeną czarnych handlarzy narkotyków są takie wlasnie wielkie świecące się jak psu jajca felgi jak mialo to Maseratti, często nawet wycinają nadwozie zeby zmiescic mozliwie jak najwieksza felge przez co samochod wyglada karykaturalnie. Wiec moze chodzilo o podzial wplywow, Seattle to najbardziej liberalne miasto w USA pelne cpunów.
Odrazu go nauczył jeździć normalnie
Cezzar napisał/a:
Tak, tak, jesteśmy debilami, nie wolno nam dawać broni do ręki... Skąd ja to znam? Mamy w Polsce pewnie jakiś milion nierejestrowanych czarnoprochowców i prawie 370 tys. posiadaczy broni na amunicję scaloną (jestem w tej grupie) i jakoś ci źli, nieodpowiedzialni Polacy nie chcą do siebie strzelać podczas kłótni przy sobotnim grillu. Dziwne, prawda?
@Nemrod90: nie odpisywać debilowi. Najlepiej jak Polak z widelcem w ręce będzie dbał o swoje bezpieczeństwo.
nauczył go szybko jeździć? nauczył! to po c🤬j drążyć temat?