📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

dlaczego oni wszyscy są w maseczkach ? Czy to Ci słynni covidianie ?

To jest bardzo przykry widok. Dobrze, że chociaż ocean oddziela nas od tych z🤬bów
Jean-ClaudeConDomme napisał/a:
To jest bardzo przykry widok. Dobrze, że chociaż ocean oddziela nas od tych z🤬bów
U nas też robią takie ciche przewroty, organizują marsze poparcia gejów, wściekłych macic itp. Różne metody, cel ten sam - skłócić ludzi, a włada zrobi z nimi co zechce.
Siriuz napisał/a:
U nas też robią takie ciche przewroty, organizują marsze poparcia gejów, wściekłych macic itp. Różne metody, cel ten sam - skłócić ludzi, a włada zrobi z nimi co zechce.
U nas u władzy są ludzie słabi, jakby byli mocni, to już dawno zrobiliby ze słabymi porządek... Szkoda tylko, że jakieś 70% tego kraju to banda idiotów głosująca na POPiSLew...
Siriuz napisał/a:
Dokładnie. Od tego się zaczyna.
Jestem dumna z tego że jestem biała i żadnego odmieńca nie będę przepraszać za to że to on jest inny

Już są robione filmy o tym że źli polacy zabijają niewinnych na granicy.
I zaraz będą mówili że mimo że nie milieśmy koloni w afryce lub niewolników i tak jesteśmy takimi samymi złymy białymi jak Brytyjczyk czy Hiszpan.
I zaraz będą mówili że mimo że nie milieśmy koloni w afryce lub niewolników i tak jesteśmy takimi samymi złymy białymi jak Brytyjczyk czy Hiszpan.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie