W basenie, przy szpitalu dla wariatów, topi się jeden z pacjentów.
Na ratunek skoczył mu drugi i go uratował. Po tym całym wydarzeniu
bohaterski pacjent jest wezwany do lekarza.
- Pana postawa świadczy o tym, ze jest pan już całkowicie zdrowy i może pan wracać do domu.
Mam jednak smutna wiadomość, ten człowiek któremu uratował pan życie powiesił się w łazience.
Na to pacjent dumnie:
- To ja go tam powiesiłem, żeby wysechł
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nareszcie porządny żart
konto usunięte
2012-07-31, 20:54
oooo a co Bongman na wakejszyn
konto usunięte
2012-07-31, 20:54
To było dobre, polać mu, bo piwo to za mało
konto usunięte
2012-07-31, 21:27
Noi, ja tez bym go tak powiesił zeby wysechł.
Widzę, że chwila frustracji i "władza" serwisu banuje? Super sprawa, jak w polityce, tylko tam popełniają samobóstwa na innych.
Co do żartu, to rzadko to piszę na tej stronie, ale rozbawił mnie.
czy ostatnio za napisanie BongMan jest warn,czy mi sie wydaje?
Dowcip naprawde dobry, nie to co tego pana wyzej wspomnianego.
konto usunięte
2012-07-31, 21:52
@konrad_n
tak, bo pan BM został przyjęty w poczet "~Sadystów". pełny dostęp do forum i tylda przed nazwą
konto usunięte
2012-07-31, 22:45
Karol57 mocny w gębie jesteś ale z tego co widzę wcale nie znasz odpowiedzi. Wytłumacz mi to a nie zbaczasz z tematu. I co z tego, że wspominają o nim w innych tematach. Ludzie dostają warny wszędzie - nie ważne gdzie o nim napiszą.
konto usunięte
2012-07-31, 22:49
A oto idealny przykład jak moderatorzy są zaślepieni obroną Bongmana. Porównałem osobe: Bongman do: Grycanka i inne syfy. Może was to wkurzać ale co wam do tego? Płaci wam za protekcje bo wg. mnie to nie wasza sprawa