Psychoza trwa
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:53
Psychoza trwa
Oni tam mają kolejna falę sraczki żeby nie wychodzili protestować na ulicy z powodu tego co się stało z ich pieniędzmi. Miliony kont zablokowane od tygodni bo pieniążki wyparowały. W zagranicznych mediach sporo na ten temat jak ktoś zainteresowany.
a mnie to się już rzygać chce jak słyszę słowa ; pandemia, fala, dawka...
Na szczescie w polsce do niczego takiego nie dojdzie. polacy grzecznie zaloza maseczki, beda leciec po szczepionki jak na sraczke i wystarczy, ze w tv powiedza o XXX przypadkach covida to polacy sie obsraja. polacy nie sa tacy jak ukraincy, my nie jestesmy glupi, potrafimy myslec i sie nie szczepimy
Ilu braci z Ukrainy przyjechalo? Teraz juz moze jest z 10 milionow a szczepionych moze ze 20%
Przyjedzie nas jeszcze z 10 milionow a zadnej pandemii nie bedzie - dopiero sie zacznie jak o tym powiedza w TV
Halman napisał/a:
a mnie to się już rzygać chce jak słyszę słowa ; pandemia, fala, dawka...
Brak słów...coś na na sam tekst c19
Ja bym się z tego nie smiał, pandemia się z tamtąd rozniosła, to i takie protesty też mogą sie roznieść.
Nieoficjalnie się mówi, że jak chcesz zobaczyć jaka będzie nasza przyszłość to zobacz na Chiny. Czyli punkty, nagrody, kary itp
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie