👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i prawidłowo spokojnie przygaszone, a baba by zaczęła drzeć ryja i uciekać, moment łóżko by się zapaliło lub jest też opcja że zaczęła by dzwonić na straż pożarną z tego palącego się telefonu
mateuszsick napisał/a:
Kupuje się gówno to tak jest 😉
No.. swego czasu najwiecej zapalalo sie szajsungow. A to podobno topka co chwile, zamieniajac sie z jakims innym gownem na rynku. Mialem podobny przypadek, tylko nie bylo mnie w pokoju i zaqpalil sie wiekszy lipol. W trakcie malej eksplozji wpadl pod wyrko i przypalil materac. Smrod byl taki ze niestety, cale pomieszczenie do remontu

To powerbank nie smartfon. Nawet widac ze sa dwa urzadzenia.

Przecież to jest ten nowy srajtfon z kuchenką, gazu na noc widocznie nie zakręcił!!! Ludzie to mają w głowach, przecież to mogło skończyć się tragedią😏
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie