👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jako pro gamer w japonii może wyr🤬ać każdą więc teraz koncentruje się na pracy
@Kotojebca
Właściwie to nie Japonia ma mass pro gamers tylko Korea Południowa.
Właściwie to nie Japonia ma mass pro gamers tylko Korea Południowa.

Widać siedzi, ale jednocześnie stoi.
If You Know What I Mean
If You Know What I Mean
Jak to mawiał mój znajomy
Dziewczynę może mieć każdy
mistrzami baldur gate zostaną nieliczni
Dziewczynę może mieć każdy
mistrzami baldur gate zostaną nieliczni
Myślałem, że komentarze będą podszyte totalnym hejtem, a tu takie cuda. Aż sobie screena zrobię: proszę o uśmiech.
A ja się założę że w momencie kiedy podbiła już cała wuchta dziewczyn nie wiedział nawet co wciska

uprawiał ktoś z was seks z japonka , azjatką czy inną skośnooką ? możecie opisać wasze wrażenia ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie