📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Ale tak w folii wrzucać jedzenie do wody to nie dobrze..
Jak ten krokodyl sobie teraz to odpakuje..
Przystawka już poszła. Teraz mu tą Bunię z pierwszego planu zaserwować.
Cezzar napisał/a:
Ale tak w folii wrzucać jedzenie do wody to nie dobrze..
@żmij
Ty się śmiejesz, a my mikroplastik wszędzie zjadamy.. najgorsze są podobno te herbaty w plastikowych piramidkach jak to się zalewa wrzątkiem.. Ale zwykłe butelki z wodą też jak pijesz.. nie należy wstrząsać butelką z wodą przed wypiciem
Ty się śmiejesz, a my mikroplastik wszędzie zjadamy.. najgorsze są podobno te herbaty w plastikowych piramidkach jak to się zalewa wrzątkiem.. Ale zwykłe butelki z wodą też jak pijesz.. nie należy wstrząsać butelką z wodą przed wypiciem
Cezzar napisał/a:
@żmij
Czyli co? Zmieszany, nie wstrząśnięty?

żmij napisał/a:
Czyli co? Zmieszany, nie wstrząśnięty?
noo xD dopiero teraz się ludzie dowiadują jaki syf pijemy.. Podobno nawet lepiej pić przzefiltrowaną wodę z kranu niż tą butelkowaną xD
Cezzar napisał/a:
noo xD dopiero teraz się ludzie dowiadują jaki syf pijemy.. Podobno nawet lepiej pić przzefiltrowaną wodę z kranu niż tą butelkowaną xD
Ale ty wiesz, że filtry są plastikowe, a rurociągi już teraz w dużej części też?

żmij napisał/a:
Ale ty wiesz, że filtry są plastikowe, a rurociągi już teraz w dużej części też?
ja o takich do dzbanków pisze

Cezzar napisał/a:
ja o takich do dzbanków pisze Podobno takie filtry dają radę
No i? Są ze stali nierdzewnej?

żmij napisał/a:
No i? Są ze stali nierdzewnej?
No dobra noo... z plastiku są... xD
Cezzar napisał/a:
No dobra noo... z plastiku są... xD
CBDU
Będziesz guglował?

żmij napisał/a:
CBDU
Będziesz guglował?
no rejczel xD
c.b.d.u. („co było do udowodnienia”)
Bo to jakieś skróty z czasów nkwd xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie