Jak ten krokodyl sobie teraz to odpakuje..
Ale tak w folii wrzucać jedzenie do wody to nie dobrze..
Jak ten krokodyl sobie teraz to odpakuje..
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ty się śmiejesz, a my mikroplastik wszędzie zjadamy.. najgorsze są podobno te herbaty w plastikowych piramidkach jak to się zalewa wrzątkiem.. Ale zwykłe butelki z wodą też jak pijesz.. nie należy wstrząsać butelką z wodą przed wypiciem
@żmij
Ty się śmiejesz, a my mikroplastik wszędzie zjadamy.. najgorsze są podobno te herbaty w plastikowych piramidkach jak to się zalewa wrzątkiem.. Ale zwykłe butelki z wodą też jak pijesz.. nie należy wstrząsać butelką z wodą przed wypiciem
Czyli co? Zmieszany, nie wstrząśnięty?

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Czyli co? Zmieszany, nie wstrząśnięty?
noo xD dopiero teraz się ludzie dowiadują jaki syf pijemy.. Podobno nawet lepiej pić przzefiltrowaną wodę z kranu niż tą butelkowaną xD
noo xD dopiero teraz się ludzie dowiadują jaki syf pijemy.. Podobno nawet lepiej pić przzefiltrowaną wodę z kranu niż tą butelkowaną xD
Ale ty wiesz, że filtry są plastikowe, a rurociągi już teraz w dużej części też?

podpis użytkownika
Ale ty wiesz, że filtry są plastikowe, a rurociągi już teraz w dużej części też?
ja o takich do dzbanków pisze

ja o takich do dzbanków pisze Podobno takie filtry dają radę
No i? Są ze stali nierdzewnej?

podpis użytkownika
No i? Są ze stali nierdzewnej?
No dobra noo... z plastiku są... xD
No dobra noo... z plastiku są... xD
CBDU
Będziesz guglował?

podpis użytkownika
CBDU
Będziesz guglował?
no rejczel xD
c.b.d.u. („co było do udowodnienia”)
Bo to jakieś skróty z czasów nkwd xD
no rejczel xD
c.b.d.u. („co było do udowodnienia”)
Bo to jakieś skróty z czasów nkwd xD
No tak. Zapomniałem, że z matematyki kiepsko

podpis użytkownika