Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
józekdeluxe 2017-08-05, 14:15 11
Patologia na zdjęciach, patologia w komentarzach. Wszystko się zgadza. Polska mieszkam w Polsce mieszkam tu tu tu...

podpis użytkownika

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
Zadi_ 2017-08-05, 14:57 4
Jaki k🤬a chlew. Rozumiem, wypić, pobawić się, ale k🤬a śmieci pod siebie rzucać i potem się w tym tarzać? Trzoda.
Zgłoś
Bejker 2017-08-05, 15:24 2
Raj dla zbieraczy puszek i butelek
Zgłoś
N................y 2017-08-05, 16:04 7
krzyks napisał/a:

Zaraz się dowiesz

Poprosisz prawdziwego moderatora żeby mu doj🤬 ?
Zgłoś
szatan_ns 2017-08-05, 16:20 3
tylko k🤬a owsiaka brak....
Zgłoś
p................a 2017-08-05, 16:57 3
Dałem 20 specjalnie żeby szeroka publiczność zobaczyła kłótnie dwóch ograniczonych osobników
Zgłoś
Qunda 2017-08-05, 17:10 2
pietras_ja napisał/a:

Dałem 20 specjalnie żeby szeroka publiczność zobaczyła kłótnie dwóch ograniczonych osobników

Nie jestem ograniczony, on jest Modem.
Zgłoś
coziro 2017-08-05, 17:23 2
K🤬a mać, festiwal jakich wiele i po c🤬j jakaś afera o śmieci czy o to że ktoś zarobił w pysk bo miał za dużo w dupie?! Na innych imprezach tego kalibru jest DOKŁADNIE to samo, nie jeden plener zaliczyłem i nie ma bata żeby obyło się bez takich sytuacji. A komentarze typu trzoda chlew itp to polecam załadować sobie między pulasy i w poszukiwaniu kultury zapraszam do teatru, filharmonii i muzeum.
Pozdro dla normalnych
Zgłoś
k................s 2017-08-05, 19:01 3
Qunda napisał/a:

Nie jestem ograniczony, on jest Modem.

Jesteś ograniczony, bo ja modem nie jestem. Wejdź k🤬a w listę modów i przestań p🤬lić. Jeśli nie potrafisz tego zrobić, to potwierdzasz swoje ograniczenie umysłowe. Jeśli ci się uda, to k🤬a przeproś ładnie.
Zgłoś
d................a 2017-08-05, 19:07 1
To na woodzie mają plażę?
Zgłoś
P................7 2017-08-05, 19:27 2
Huehue, a później tacy się śmieją z Woodstocku, że tam brudasy (te dosłowne) jeżdżą
Zgłoś
w................4 2017-08-05, 19:34 3

Sposób na: "chcę puścić bąka, ale nie jestem pewna czy nie będzie z kleksem".
Zgłoś
InnyName 2017-08-05, 19:52 4
Połowa z nich pewnie nabija się z ludzi z woodstocku

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Qunda 2017-08-05, 20:29 3
krzyks napisał/a:

Jesteś ograniczony, bo ja modem nie jestem. Wejdź k🤬a w listę modów i przestań p🤬lić. Jeśli nie potrafisz tego zrobić, to potwierdzasz swoje ograniczenie umysłowe. Jeśli ci się uda, to k🤬a przeproś ładnie.

to k🤬a przeproś ładnie.
Chyba ci sie cos poj🤬o, nie jestes modem, a mam tak robic jak bys był. To ile jest W za słowo wyp🤬alaj, dowiedziałeś się juz?
ile lasek i komu zes op🤬lił za zmiane koloru w niku?! Do czego ty mnie tu nakłaniasz, to poważna strona gimbusie. idz sie rozplacz mamie, acha, stefanowi i sławkowi że rujnuja ci posadena sadolu.
Zgłoś
GeoXL 2017-08-05, 21:13 3
Qunda napisał/a:

to k🤬a przeproś ładnie.
Chyba ci sie cos poj🤬o, nie jestes modem, a mam tak robic jak bys był. To ile jest W za słowo wyp🤬alaj, dowiedziałeś się juz?
ile lasek i komu zes op🤬lił za zmiane koloru w niku?! Do czego ty mnie tu nakłaniasz, to poważna strona gimbusie. idz sie rozplacz mamie, acha, stefanowi i sławkowi że rujnuja ci posadena sadolu.

Czy ty się nie za bardzo w rolę wczułeś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie