Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tomassini 2025-03-21, 22:54 1
Każdy ma to, na co zasłużył
Zgłoś
Sidyk 2025-03-22, 1:14
Kraina gównem i syfem płynąca
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-22, 1:49
Tomassini napisał/a:

Każdy ma to, na co zasłużył

Gówno prawda, ja zasłużyłem na więcej.
Zgłoś
Janko 2025-03-22, 3:37
I to jest ekologia
Zgłoś
Piotrusz 2025-03-22, 6:40 2
Dokładnie tak tam jest, byłem tam parę razy i palą śmieci na ulicy pod otwartymi oknami, całe plaże uj🤬e śmieciami, worki ze śmieciami do rzeki, do rzeki też się sra, ale przed wejściem do meczetu to już k🤬a bez butów i nogi umyte j🤬e brudasy. Takie hindole ze szmatami na głowach. My mamy p🤬lone podatki ekologiczne, kary za nie sortowanie śmieci , opłaty za recykling i jeszcze mało, a dla nich śmietnik pod domem to technologiczna i mentalna przepaść. Tylko na Bali jest względnie czysto żeby turyści się podniecali i żeby było gdzie szczyt klimatyczny zrobić. To jedno azjatyckie zadupie ma więcej ludzi niż cała Europa
Zgłoś
Tafeuszek 2025-03-22, 12:26 1
Byłem w kilku krajach w Azji (Sri Lanka, Tajlandia, Kambodża, Wietnam, Filipiny) i takie wysypu śmieci i wszechobecnego brudu i syfu wszystkie wymienione państwa razem nie mają. K🤬a takie plaże pełne plastiku to norma oprócz kilku miejsc na Bali, Lomboku i Nusie. A smród płonącego plastiku roznosi się wszędzie. Taka cudowna przyroda (wulkany, Komodo, lasy Sumatry), a zamieszkałe przez takie brudasy.
Zgłoś
Cyfra1 2025-03-22, 19:01
Ahh the wakacje zamiast pod grusza te są pod butelka 🤣🤣
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-22, 19:09
Niestety cała WAWA już jest wypełniona ciapakami opanowali obrzeża miasta całe domy osiedla całe parkingi ubery volty itp volty itp ale nikt na to uwagi nie zwraca !
Zgłoś
MikiDuży 2025-03-23, 14:16
Tylko tych dzieci szkoda
Zgłoś
Grzechu77 2025-03-23, 21:41
Pitupitu napisał/a:

Tam to jest k🤬a życie nie to co u nas.
Woda słońce odpoczynek
No i można się bawić??
Można

a ile darmowych zabawek na wyciągnięcie ręki
Zgłoś