Tomassini napisał/a:
Każdy ma to, na co zasłużył
Gówno prawda, ja zasłużyłem na więcej.
Dokładnie tak tam jest, byłem tam parę razy i palą śmieci na ulicy pod otwartymi oknami, całe plaże uj🤬e śmieciami, worki ze śmieciami do rzeki, do rzeki też się sra, ale przed wejściem do meczetu to już k🤬a bez butów i nogi umyte j🤬e brudasy. Takie hindole ze szmatami na głowach. My mamy p🤬lone podatki ekologiczne, kary za nie sortowanie śmieci , opłaty za recykling i jeszcze mało, a dla nich śmietnik pod domem to technologiczna i mentalna przepaść. Tylko na Bali jest względnie czysto żeby turyści się podniecali i żeby było gdzie szczyt klimatyczny zrobić. To jedno azjatyckie zadupie ma więcej ludzi niż cała Europa
Byłem w kilku krajach w Azji (Sri Lanka, Tajlandia, Kambodża, Wietnam, Filipiny) i takie wysypu śmieci i wszechobecnego brudu i syfu wszystkie wymienione państwa razem nie mają. K🤬a takie plaże pełne plastiku to norma oprócz kilku miejsc na Bali, Lomboku i Nusie. A smród płonącego plastiku roznosi się wszędzie. Taka cudowna przyroda (wulkany, Komodo, lasy Sumatry), a zamieszkałe przez takie brudasy.
Niestety cała WAWA już jest wypełniona ciapakami opanowali obrzeża miasta całe domy osiedla całe parkingi ubery volty itp volty itp ale nikt na to uwagi nie zwraca !
Pitupitu napisał/a:
Tam to jest k🤬a życie nie to co u nas.
Woda słońce odpoczynek
No i można się bawić??
Można
a ile darmowych zabawek na wyciągnięcie ręki
A to my mamy przyczepione korki do butelek i każą używać nam papierowych słomek