Pewnego spokojnego urlopowego wieczoru z domku wyrwał mnie lekki hałas.
Okazało się że mój kolega z kilkoma innymi właśnie jechał na imprezę. Wypili po małym, zapalili po dużym i pech chciał że mijali nieoświetlonego rowerzystę... jakby tego było mało na ich drodze pojawił się biały Maniek wypełniony po brzegi workami z gładzią i cementem.
Na zdjęciach macie to co ujrzałem po dojściu na miejsce.
Dodam że z kumpla Opla Omegi Combi zrobiła się Astra hatchback.
Jedna osoba zmarła po kilku operacjach w szpitalu.
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
tak jest jak się jest idiotą
podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Tak jest, ale zapewnie nie zmarł kierowca idiota tylko ktoś niewienny. Takim powinni oczy wydłubywać, żeby więcej za kierownicę nie siadali!
E................z
2012-10-16, 19:44
Mówisz o rowerzyście, autorze, kierowcy, o którymś z pasażerów, czy o sobie?
G................z
2012-10-16, 19:45
Fajnych masz kolegów.
m................s
2012-10-16, 19:46
wyklepali juz ta omege czy mozna ja tanio kupic?
Nie ma to jak próbować być "fajnym" na sadistic.pl i wrzucać foty i opisywać tragedię swoich znajomych.
j................u
2012-10-16, 19:48
no na prawdę hard..
x................s
2012-10-16, 19:51
gdzie trupy? na czarne fotki z tym
Nie żal mi sk🤬ieli, szkoda ze wszyscy do piachu nie poszli. Przynajmniej nie szerzył by się kretynizm . Dziękuje za uwagę.
Jasieq napisał/a:
Nie ma to jak próbować być "fajnym" na sadistic.pl i wrzucać foty i opisywać tragedię swoich znajomych.
Jak ci się nie podoba tragedia i ta strona to po cholerę tu wchodzisz???
podpis użytkownika
Jak mój kumpel w tym roku na mojówce na działce chciał wsiąść po pijaku do samochodu to sie z nim pobiłem i mu nie pozwoliłem. Następnego dnia przeprosił i podziękował, że mu zabroniłem. Gratuluje twojemu koledze.
mlekozklasa napisał/a:
Tak jest, ale zapewnie nie zmarł kierowca idiota tylko ktoś niewienny. Takim powinni oczy wydłubywać, żeby więcej za kierownicę nie siadali!
Nie kierowca nie zmarł i właściwie to każdy na niego poluje. A zginął ten który nie pił i nie jarał. Za to był dobrze zapowiadającym się piłkarzem...
podpis użytkownika
omega taki piękny samochód i tak go rozj🤬 ...
zonk
2012-10-16, 21:04
tigerqaz napisał/a:
Nie kierowca nie zmarł i właściwie to każdy na niego poluje. A zginął ten który nie pił i nie jarał. Za to był dobrze zapowiadającym się piłkarzem...
Jeszcze powiedz że nie miał prawka dlatego on nie prowadził