📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

wybór nie jest prosty... zapomniales jednego waznego szczegolu... CENY

W Słowenii jest drożej niż w Polsce? Nie sądzę. Na szczęście mieszkam koło Poznania to mam bliżej i nie muszę sobie myśleć, co by było gdybym musiał całą Polskę nad morze jechać

@lewizz , żebyś się nie zdziwił. Wcale tak drogo nie jest jeśli pojedzie się w rejony nienastawione na turystykę. Samemu bez biura podróży jest tanio.

Przy dzisiejszych cenach w takich Międzyzdrojach na przykład nawet z biurem podróży może być taniej.

Jest taniej na bank, wiem bo testowane już było. Jak się wynajmie w parę osób mieszkanie całe czy dom i weźmie sporo jedzenia i wódy z polski to wychodzi taniej albo porównywalnie a egzotyka już jakaś jest, nie da się ukryć.
Bóg napisał/a:
A podtarłeś pupe ?
Niestety, wrażenie było tak ogromne, że nawet nie zauważyłem kupy i zdążyła zaschnąć... Ale co tam, niedługo samo odpadnie.

aexalven napisał/a:
Wybór jest prosty:
Finlandia
Ale Finlandia nad polskim, czy bałkańskim morzem? Poza tym Finlandia jest droga, lepiej sobie Wyborową kupić.

Ostatnio dobrze wchodzi żołądkowa gorzka de luxe, tania finlandia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie