Mowa nienawiści, tj. obrazy nienawiści ! Wyczuwam

podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
emperorzbigniew napisał/a:
Mowa nienawiści,
mowa nienawiści.. k🤬a jak ze to jest chora definicja a jak bardzo gumowa; napiszesz coś źle o Radomiu? nie ma sprawy - pójdziesz siedzieć..
Meander swastykowy, popularny w Grecji jeszcze w V w. p.n.e. Ale nie k🤬a! Nieukom to zawsze tylko z jednym się kojarzy!
Mortifervs napisał/a:
Meander swastykowy, popularny w Grecji jeszcze w V w. p.n.e. Ale nie k🤬a! Nieukom to zawsze tylko z jednym się kojarzy!
Wiele się zmieniło od tego czasu bałwanie

Polnischefuhrer napisał/a:
Przejedz się do Indii, mają w dupie że austriacki kurdupel zaj🤬 symbol. Maluja na legalu na drzwiach. Wczesniej w Polsce używany przez strzelców podhalańskich oraz harcerzy.

Czas na krótką lekcję...
Jest różnica między tym:

...a tym:

Ludzie, k🤬a opanujcie się!
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Nie w tamtym regionie świata pajacu.
hafsite.org/blog/10-things-you-need-to-know-about-the-swastika/
Pokój z tobą.

Przez takich debili (jak powyżej- widzących swastykę jedynie jako logo Hitlera) nawet na Islandii zdjęli swastykę z logo Samskipa (krajowa największa firma transportowa) gdzie swastyka była talizmanem powodzenia w handlu i transporcie.
Ja jestem właśnie w Wietnamie
kubol88 napisał/a:
Kto k🤬a jeździ na wakacje do Wietnamu?
alexandrus napisał/a:
Nie Samskip a Eimskip, Samskip to zbyt młoda firma żeby się mogła posługiwać swastyką, powstała już w czasach kiedy ten symbol był passe. Za nie sprawdzenie informacji murzyńska kutanga Ci w kakao.Przez takich debili (jak powyżej- widzących swastykę jedynie jako logo Hitlera) nawet na Islandii zdjęli swastykę z logo Samskipa (krajowa największa firma transportowa) gdzie swastyka była talizmanem powodzenia w handlu i transporcie.
i wy za to piwo daliscie ?
poważnie ?
ale to tak bez jaj ?
kreci was taki wzorek na scianie ?
poważnie ?
czy średnia wieku na tym portalu to 15-16 lat?
poważnie ?
ale to tak bez jaj ?
kreci was taki wzorek na scianie ?
poważnie ?
czy średnia wieku na tym portalu to 15-16 lat?
podczas obracania się kamerzysty spodziewałem się , że najedzie na łóżko aby się pochwalić swoją panią z k🤬sem
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola