kolejny temat którego nie potrafie skomentować słowami...

ona ma racje! albo jak sie zrzyga niedługo po połknięciu spermy i sobie w picze to wetrze?!

Baalp napisał/a:
kolejny temat którego nie potrafie skomentować słowami...
![]()
![]()
![]()
(nie)stety ale ludzki umysl to nie twardy dysk na ktory mozna wgrac gotowy "zyciowy system operacyjny" wiec sie dziewczyna pyta
z drugiej strony to tez efekt internetowokolezenskiego wychowania seksualnego
PS sam niedawno dostawalem lekjce min od autorki tegoz tematu o np dziurowatosci narzadow rodnych kobiet

justeen napisał/a:
ona ma racje! albo jak sie zrzyga niedługo po połknięciu spermy i sobie w picze to wetrze?!
plemniki to jednak maja przejebne swe krotkie zycie
PS zadziwia mnie wicaz slowo 'picza'

BueR_MadasS napisał/a:
PS sam niedawno dostawalem lekjce min od autorki tegoz tematu o np dziurowatosci narzadow rodnych kobiet![]()
taa...jest jedna taka dziura, ale ją mozna 'czymś' zapchać

nie nooo... dobrze kombinuje. Toż to naprawde niesamowite pomysły na zajście w ciąże hehe;)

justeen napisał/a:
jak tak zrobi to kwas zołądka szybko jej wybije z głowy głupie pomysły...ona ma racje! albo jak sie zrzyga niedługo po połknięciu spermy i sobie w picze to wetrze?!
A ja słyszałem że przez anal można zajść w ciąże, podobno raz na ileśtam zdarza się coś takiego że tam wśrodku jest przejście miedzy pochwą a odbytem. To ja się pytam jeśli plemniki mogły się w ten sposób przedostać to kupa chyba też?? Co o tym sądzicie?

Sądzimy, że prezerwatywy mają pory przez które przechodzą plemniki i wirusy*. Więc czemu twoja zasłyszana teoria ma być nie prawdziwa? Jak w słowach piosenki "wszystko się może zdarzyć"
(*To mądrość z tego forum)

(*To mądrość z tego forum)

Cytat:
To ja się pytam jeśli plemniki mogły się w ten sposób przedostać to kupa chyba też?? Co o tym sądzicie?
to stąd ten przykry zapach u niektórych kobiet, całkiem prawdopodobne :]

oprócz tego że panny z taką przypadłością chorowały by na chroniczne zapalenie pochwy (przez to pewnie i macicy przez co raczej nie mogły by zajść w ciążę) to teoria bardzo prawdopodobna... btw. chcielibyście się po latach dowiedzieć że ojciec was zrobił od dupy strony?

Ist, wiem że ta przypadłość nawet miała jakąś łacińską nazwę ale nie mogę sobie za chrl przypomnieć

BueR_MadasS napisał/a:
PS sam niedawno dostawalem lekjce min od autorki tegoz tematu o np dziurowatosci narzadow rodnych kobiet
![]()
nie o dziurowatości tylko o istnieniu drugiej dziurki gwoli ścisłości.

A ja bym powiedziała, że doszła do bardzo interesujących wniosków. W życiu nikt by czegoś takiego nie wymyślił. Nobla jej!

najlepiej niech próbuje połykać i połykać, do skutku, przynajmniej jakiś Pan będzie miał radochę.