Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
konto usunięte 2024-02-26, 0:17 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
qizmo 2024-02-26, 0:19 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
M800 2024-02-26, 0:48 3
A teraz weź siatkę albo z garścią bananów podbój do ich wodza
Zgłoś
konto usunięte 2024-02-26, 0:52 9
Ja nie mogę oglądać takich rzeczy, bo mi ciśnienie od razu skacze ;-/
Zgłoś
Maniecky 2024-02-26, 0:59 7
College w USA to marksistowska fabryka lewackich przegrywow, i bialych wybawicieli "uciskanego" czarnego ludu oraz czarnych z🤬bow takich jak na filmie.

Jedyny powod ze tyle tam leniwych maplp o niskim IQ, to afirmatywna akcja. Biali i azjaci musze miec znacznie lepsze wyniki na testach SAT zeby sie dostac, co jest jawna dyskryminacja ale lewackim bananom tego nie przetlumaczysz.

Co mnie pociesza to ze czarny swojej natury nie oszuka i naduzyje kazdy dobry gest od ludzi. Co za tym idzie, te biale, anty-biale studenckie c🤬ki ktore mysla ze czarni ich kochaja za ich wstawiennictwo, beda coraz bardziej gnojone, przez coraz bardziej rozpieszczone i butne malpy, ktore beda sie niedlugo domagac zeby bialaski klekaly i calowaly ich smierdzace stopy za niewolnictwo 160 lat temu a jak tego nie zrobia to beda u dziekana.
Zgłoś
silwerbalk 2024-02-26, 2:16 10
Zgłoś
mazga50 2024-02-26, 4:57 8
Zgłoś
iggiamakim 2024-02-26, 9:07 4
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-02-26, 12:38 2
Tzw. Efekt stada. Durniami i alkoholikami najłatwiej sterować.
Zgłoś
Janko 2024-02-26, 14:58 1
Zgłoś
Zod88 2024-02-26, 15:14 7
Zgłoś
konto usunięte 2024-02-26, 17:30
Zgłoś
myku89 2024-02-26, 19:42
To jest Ameryka
Zgłoś
ProVVe 2024-02-26, 19:59 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem