walka o pas WBF w Afryce. Simizo Buthelezi mimo pewnych urazów wewnętrznych chciał walczyć dalej... z sędzią a potem z narożnikiem. Późniejszą walkę w szpitalu również przegrał.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smutny ten sport zazwyczaj na wycieczenie, niezliczone ofiary które zeszły kosztem zabawy pospólstwa
Kilka dni temu miałem to wstawić, ale po obejrzeniu pomyślałem c🤬jnia, nie warto wstawiać. A tu proszę.
konto usunięte
2022-06-10, 15:00
W uszach mi brzęczy Freddie z piosenką "Another one bites the dust".
@S_Z_A_L_O_N_Y
ładnie się bawisz z kolegą.
Hetman_Wielki napisał/a:
smutny ten sport zazwyczaj na wycieczenie, niezliczone ofiary które zeszły kosztem zabawy pospólstwa
Ty jestes smutny, amatorze białego chlebka, który siedzi w starych gaciach na kanapie przed telewizorem i pie****i takie głupoty.
Walczył do ostatka. Przecież w puli było 120 USD, paczka fistaszków, kurczak i dwa arbuzy. Chłopak byłby ustawiony do końca życia.
MalcolmX napisał/a:
Walczył do ostatka. Przecież w puli było 120 USD, paczka fistaszków, kurczak i dwa arbuzy. Chłopak byłby ustawiony do końca życia.
Oraz 1 spiner na felgę
Sport uprawiany przez półmózgów i oglądany przez plebs i półmózgów. Nie ważne, czy pokazuje to TVP🤬da, PolSZMAT, czy inne ścierwo przez system PPV transmitujące pato "gale" SHAME MMA...
Shino Hito napisał/a:
Ty jestes smutny, amatorze białego chlebka, który siedzi w starych gaciach na kanapie przed telewizorem i pie****i takie głupoty.
ulżyło?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Beka_XD napisał/a:
Sport uprawiany przez półmózgów i oglądany przez plebs i półmózgów. Nie ważne, czy pokazuje to TVP🤬da, PolSZMAT, czy inne ścierwo przez system PPV transmitujące pato "gale" SHAME MMA...
Jprd jaki wysryw
Karmazon napisał/a:
Jprd jaki wysryw
Nie patrz w lustro.
Pewnie naszprycowali go najlepszym dopingiem Made in DDR jaki był na rynku + mietek Made in USRR.
Beka_XD napisał/a:
Nie patrz w lustro.
Ale ty k🤬a zabawny jesteś. Wujkowie pewnie się śmieją z wszystkich twoich żartów jak im siedzisz na kolanach, później wycierają ci c🤬ja we włosy i śmiejecie się wszyscy razem.