👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez tego elektryka nie mógłbyś dziś pieprzyć farmazonów w wolnym kraju. Męczy już to ciśnięcie na każdego. Jedynymi świętościami są Piłsudski i Dmowski (w zależności od poglądów), resztę miesza się z błotem. Jakie to modne. Najlepsze, że piszą to sami święci i niewinni.

ten elektryk za dopchanie się do koryta sprzedał wszystko o co ludzie walczyli. Polecam nocną wartę.
prostak którego po dogadaniu się postawili na czele biednego narodu
I was dziwią takie komentarze o człowieku, który powiedział, żeby przyłączyć Polskę do Niemiec...? Historia historią, ale to co on teraz wyczynia to mózg staje.
No i dobrze powiedział. Lepiej byłoby pod Niemiecką flagą niż cebulakową.
@SolarisN1
całkiem Ci się po....mieszało, gdyby nie on mogłoby być lepiej, bo to on sprzedał wszystko... to przez niego sb'cy, ub'cy i inne komuchy mają teraz raj -.-
całkiem Ci się po....mieszało, gdyby nie on mogłoby być lepiej, bo to on sprzedał wszystko... to przez niego sb'cy, ub'cy i inne komuchy mają teraz raj -.-
Najgorszy cham jak się z dziada robi pan.Taki byl walesa a teraz tusk nam z orła sępa zrobil echhh.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie