Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Wałęsak brazylijski - postawa obronna
konto usunięte • 2012-09-13, 9:36
Na wstępie, w tagach nie odnalazłem, aby uniknąć postów w moją stronę o stresowanie pająka - filmik nie jest mego autorstwa.

Wandering spider/Wałęsak brazylijski - jeden z najbardziej jadowitych pajączków przyjmuje postawę obronną na poniższym filmiku

Jako ciekawostkę dla sadoli:
Jad ptasznika powoduję długotrwałą erekcję

Jeśli jakaś informacja jest zła a znawcy ptaszników posiadają większą wiedzą, mogą mnie poprawić

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ProVVe 2012-09-13, 16:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
soho 2012-09-13, 17:24
4 tygodnie temu w POLO markecie w Lipnie było coś takiego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 18:52 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vatherland 2012-09-13, 20:15
@Up
dam Ci piwo za skopiowanie kawału
masz wiedz, że nie jestem gimbusem i starania plebsu umiem docenić.
Zgłoś
Mizantrop 2012-09-13, 21:32
Długotrwałą i bardzo bolesną erekcje
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 21:33
Dokładnie, P. fera nie jest ptasznikiem, należy do rodziny Ctenidae. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że ich hodowla w Polsce jest zakazana, jak i niektórych innych pajęczaków, ze względu na niebezpieczeństwo, chociaż całkiem sporo osób go ma. Można tanio kupić na niemieckich giełdach terrarystycznych, też sobie kiedyś sprawię, bo śliczne są
Zgłoś
zonabregana 2012-09-13, 21:35 2
włączyłam filmik po czym rozejrzałam się nerwowo po ścianach - jak patrzę na takie stwory to doceniam nasze -30 w zimie - nie mam aż tak dużych butów w domu żeby to zatłuc
Zgłoś
Wasili666 2012-09-13, 21:41
Myślałem że on mu jądro świstaka podaje
Zgłoś
Perhydrol 2012-09-13, 21:43 3
Kaef napisał/a:

A ptasznik to nie pająk?

Ptasznik to nie pająk,ptasznik to styl życia
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-09-13, 21:50 2
Kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy zachwycają się hodowlą tego typu stworzeń... Ale, jedni wolą dziewczęta, inni samochody, a jeszcze inni pająki
Zgłoś
Obeliks 2012-09-13, 22:00 1
A to tak na zachętę jakby ktoś chciał hodować

Więcej na http://walesak.jalbum.net/Wa%C5%82%C4%99sak-brazylijski---rany-po-uk%C4%85szeniu/
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 22:00 1
Jad tego ptasznika poprawia erekcje powiadasz , teraz już wiem poco pchasz tam swój pędzel
Zgłoś
DiesIrae 2012-09-13, 22:04
czeczen-00 napisał/a:

Ptasznik to nie pająk,ptasznik to styl życia

Gówno prawda, ptasznik to stan umysłu
Zgłoś
Jai 2012-09-13, 22:15
@ Emperor
Po raz drugi - to nie jest ptasznik, i nie poprawia erekcji tylko ją powoduje.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 22:24 1
@Obeliks
Jad wałęsaków nie ma właściwości cytolitycznych. Zdjęcia przedstawiają ukąszenie przez pająka z rodziny Sicariidae takiego jak np. Pustelnik brunatny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem