👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Leśniczy spaceruje po "swoim" lesie, nagle słyszy niewyraźnie jakieś rytmiczne skandowanie. Zaciekawiony stara się podejść bliżej i słyszy wykrzykiwane " ZRÓBMY KOŁO ! ZRÓBMY KOŁO!" Już całkiem zdziwiony widzi w dali prześwitującą polankę i wie już że stamtąd dobiegają krzyki.
Podkrada się... rozchyla krzaki.. i widzi rzędem ustawione niedźwiadki które wzajemnie popychają się w kakao. W szeregu niedźwiedź popycha niedźwiedzia będąc popychany.
Na początku szeregu najmniejszy niedźwiedź rytmicznie skanduje: ZRÓBMY KOŁO ! ZRÓBMY KOŁO!
Podkrada się... rozchyla krzaki.. i widzi rzędem ustawione niedźwiadki które wzajemnie popychają się w kakao. W szeregu niedźwiedź popycha niedźwiedzia będąc popychany.
Na początku szeregu najmniejszy niedźwiedź rytmicznie skanduje: ZRÓBMY KOŁO ! ZRÓBMY KOŁO!
Najbardziej podoba mi sie ten wilk/lis na drugim planie, przechodził ale zatrzymał się popatrzeć jak się czarni biją

A już myślałem, że na końcu ten, co ucieka, podbiegnie do kamerzysty, a po chwili zobaczymy murzynów tańczących do Coffin Dance.
Zawsze większy i silniejszy najebie mniejszego i słabszego zawsze

Prawie jak typowa walka na drodze za jakies durne wymuszenie. Najpierw pyskowanie, przepychanki a na koncu konkretniejsza akcja.
a kto ich przed walką ważył wyczuwam mały przekręt jak przed wyborami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie