Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A przecież, jak mieliśmy nadmiar cukru, to trzeba było pozamykać, bo były "nierentowne". To teraz się skupuje... Niech żyje korupcja.
Strasznie to smutne.... przecież tam sami starzy ludzie którzy liczą każdy grosz.....
konto usunięte
2017-02-21, 23:55
Właściciel obiektu powinien beknąć za zorganizowanie nielegalnej imprezy masowej.
Parę lat temu moja znajoma z pracy pojechała do sklepu gdzie cukier był parę groszy tańszy niż gdzie indziej. Pojechała z córką i kupiła w sumie 4 bilety MPK po ok. 3zł/szt i suma summarum cena tego cukru+ok 12zł+ stracony czas i dźwiganie ciężarów bezcenne. Jak na szybko policzyliśmy jej w pracy to taniej jej by wyszło kupić se ten cukier w spożywczaku pod blokiem nie straciłaby czasu nie targałaby się ciężarami.
Nabiorą zapasów a i tak za życia niektórzy nawet jednej torby nie zużyją.
Tratują się aby tylko nabyć taniej produkt, który do niczego im nie jest potrzebny a tylko przyczyni się do pogorszenia i tak wątłego zdrowia i rychlejszej śmierci. Fascynujące!
Lokalni biznesmenele wyszli na łowy.
Ten cukier powinni rzucać z balkonu jak do plebsu, żeby się zabijali o niego.