Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to po ile był ten cukier?
~DMT
2017-02-21, 20:07
saves napisał/a:
No to po ile był ten cukier?
Internety mówią, że po 1,70zł.
bialystok.naszemiasto.pl/artykul/carrefour-w-chelmie-promocja-cukru-i-...
konto usunięte
2017-02-21, 20:08
Piśąd groszy tańszy
kolumbijski puder wujka Escobara?
Mam nadzieje, że przynajmniej bimber dobry będzie szło kupić, skoro się tak po cukier rzucili....
Może lokalni bimbrownicy?
Przykro aż na to patrzeć. Pędzą do sklepu dziadek/babka bo cukier tańszy o 50gr czy tam ile, kupi ile 4-5 kg? no nie więcej bo nie przyniesie zaoszczędzi 2PLN i pcha się w ten dziki motłoch naraża zdrowie. Tym bardizej, że sam carrefour to syf kiłą i mogiła.
jakby alkohol był w takiej cenie to by dopiero było
Tanio jak widzę można to polactwo upodlić...
A później u lekarza narzekanie, że w krzyżu boli, biodro się odezwało, ząb w protezie wyłamany i cukier TAK BARDZO podskoczył "ostatnio"...
Oczywiście nie zapominajmy o legendarnym, komediowym filmiku
konto usunięte
2017-02-21, 21:57
Parę lat temu straszyli że cukier zdrożeje to popyt się zrobił.
Jak popyt się zrobił to ceny poszły w górę.
Jak ceny poszły w górę to straszyli i mieli dowody bo ceny rosły.
No i popyt coraz większy.
Minęły dwa miesiące babcie i dziadki mieli zapasy jak na wojnę, ceny się ustabilizowały a ja przez te dwa miechy nawet kilograma nie dokończyłem.
był Radom z chytrą babą, teraz jest Chełm z chytrymi babami i chłopami!!!
Nic nigdy nie zrobiło takiej szkody Polsce, jak komuna. Oto jeden z przykładów.