Gościu myśli że w środku siedzi pani Jadzia i wydaje kase.
I will wear you like a condom.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
ale bez jaj.. kiedyś bankomat potargał mi stówę.. No k🤬a dobrze; potargaliśmy ją wspólnie... on jakoś wydał ale nadal ja trzymał a ja szarpnąłem i.. wiadomo.
Potem poszedłem do placówki i jako petent z połówką banknotu czułem przez podejście urzędujących tam wyfiołkowanych panien jak jakiś wyłudzacz i oszust co znalazł sposób na cudowne rozmnożenie kasy.. co więcej pachnące panienki nie wiedziały co zrobić i dzwoniły gdzieś tam, oddały mi słuchawkę i telefonicznie sprawa była weryfikowana zdalnie.. dzięki bogu zweryfikowano moją sprawę pozytywnie i na konto przelano mi 100 zł.. zgadnicie co sie stało z utarganą połówką?
Potem poszedłem do placówki i jako petent z połówką banknotu czułem przez podejście urzędujących tam wyfiołkowanych panien jak jakiś wyłudzacz i oszust co znalazł sposób na cudowne rozmnożenie kasy.. co więcej pachnące panienki nie wiedziały co zrobić i dzwoniły gdzieś tam, oddały mi słuchawkę i telefonicznie sprawa była weryfikowana zdalnie.. dzięki bogu zweryfikowano moją sprawę pozytywnie i na konto przelano mi 100 zł.. zgadnicie co sie stało z utarganą połówką?

Halman napisał/a:
ale bez jaj.. kiedyś bankomat potargał mi stówę.. No k🤬a dobrze; potargaliśmy ją wspólnie... on jakoś wydał ale nadal ja trzymał a ja szarpnąłem i.. wiadomo.
Wymieniłeś w banku na całą spryciarzu
W bankomacie a zarazem w pustym koncie można zobaczyc winowajcę w postaci:
- pracodawcy
- starej
- siebie samego
Kazdy z tych przypadków wk🤬ia i zasługuje na jebnięcie.
Niech każdy kto tak nie miał rzuci tekstem że lubi murzynów.
- pracodawcy
- starej
- siebie samego
Kazdy z tych przypadków wk🤬ia i zasługuje na jebnięcie.
Niech każdy kto tak nie miał rzuci tekstem że lubi murzynów.
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y