Wąż owinął się wokół azjatyckiej nogi
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aleo
2018-07-12, 6:57
zesrał się goły na rogu stodoły
To chyba z jakiegoś jebnietego filmu
no i będzie na obiad wkładka mięsna do miski ryżu.
Jest szansa, że podobny film będzie znad Wisły. Tam ponoć grasuje pyton tygrysi i to 6metrowy. A on też dusi.
A co do filmiku, jebie fejkiem. To chyba jakaś pokazówka dla turystów by się jarali.
Połowy bolesne ale udane.
ja się zastanawiam dlaczego w takich sytuacjach po prostu nie utną wężowi łba. Nie proście by było rozwinąć martwego niewijącego się gada?
Aleo napisał/a:
zesrał się goły na rogu stodoły
Powiedział, co wiedział.
Nawet nie czuje, jak rymuje.
A co to za sztuczka z gryzieniem/łamaniem końcówki ogona?
Jakoś niezbyt ruchliwy ten wąż jak już go odwiązali.
SirMajkel napisał/a:
ja się zastanawiam dlaczego w takich sytuacjach po prostu nie utną wężowi łba. Nie proście by było rozwinąć martwego niewijącego się gada?
No nie wiem, może nie mają czym?
co za p🤬duś myślałem że 6 metrów będzie miał a to takie gówno małe a kwiczy jak po postrzale z haubicy
ten mu śmiertelnie nogę zaciska, a kamerzysta ma to gdzieś, ważne że będzie niezły materiał
Kręcone z kamery na statywie, zbliżenia większe niz da radę przeciętna komórka.