podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.podpis użytkownika
pomysl o ludziach jak wrzucasz jakies chore hardcory to dawaj linki chamiew sumie jak wrzucasz nie chore to tez
Wynik eksperymentu: nie zdążył.
Oddziały defensywne mrówek były szybkie i zorganizowane.
podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadollata temu, spotkałem nad morzem wielkiego białego pająka a parenascie kroków dalej było mrowisko, byłem mocno ciekaw czy pająk tej wielkosci (a był naprawde spory) zdaży sp🤬olić z mrowiska jesli wyląduje na jego czubku.
Wynik eksperymentu: nie zdążył.
Oddziały defensywne mrówek były szybkie i zorganizowane.
ofensywne ja już gamoniu

niby OldMann a wiedza jak w podstawówce...
ofensywne ja już gamoniu
No jak, gdyby mrówki zaatakowały gniazdo pająka to możnaby mówić o oddziałach ofensywnych - bo są agresorami.
W tym wypadku to pająk był agresorem w mrowisku, więc oddziały defensywne mrówek, czyli odpowiedzialne za obronę kopca, doj🤬y pająka.
Wszystko się zgadza, to ty jesteś głupi

No jak, gdyby mrówki zaatakowały gniazdo pająka to możnaby mówić o oddziałach ofensywnych - bo są agresorami.
W tym wypadku to pająk był agresorem w mrowisku, więc oddziały defensywne mrówek, czyli odpowiedzialne za obronę kopca, doj🤬y pająka.
Nie.
Sam napisałeś że sprawdzałeś czy '' zdaży sp🤬olić z mrowiska ''
A więc jak pająk uciekał to mrówki go atakowały. A więc one działały ofensywnie.
pająk uciekał -działał defensywnie.

ofensywne ja już gamoniu
nie filozofuj głupio jak ci to nie wychodzi bo sie tylko osmieszasz, mrówki bronią mrowiska wiec są oddziałami defensywnymi
EOT
podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadolNo jak, gdyby mrówki zaatakowały gniazdo pająka to możnaby mówić o oddziałach ofensywnych - bo są agresorami.
potwiedzam OldMan to debil