Rodowity Francuz vs rodowity angol.
Walka roku.
Czerwone spodenki miazdzy kolesia,
W ostatniej rundzie bawi sie celebrujac swoje zwyciestwo...
Pajacował i skończył jak pajac, zresztą było wiele takich walk. Nic szczególnego.
Osiem minut k🤬a!!
Zrobiłem prędkość razy dwa.
Ale to k🤬a wciąż 4 minuty k🤬a!!
Nie zdzierżyłem wyłączyłem.
I tam nie ma nikogo w czerwonych spodenkach.
gc
2020-01-04, 20:48
dyhayne napisał/a:
Pajacował i skończył jak pajac, zresztą było wiele takich walk. Nic szczególnego.
30 sekund ostatniej rundy z ktorych kazda przegral.
To jest ten szczegol
Nie bardzo rozumiem czemu to jest tutaj, walka jak każda inna
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
To i tak wszystko będzie nic na przeciw tego co zrobił Ruiz
Matt
2020-01-04, 21:34
Nie wiem co w tym nadzwyczajnego.
Wiem jedno ze to sadistic.pl a nie Eurosport.
Bardzo dobra walka, Sam Maxwell ma znakomity prawy sierpowy jednak często opuszcza lewą ręka zanim wykona cios. Jego przeciwnik Sabri Sediri niesamowicie pracuje nogami i balansem, ma mocny lewy prosty. A tak poza tym to ni c🤬ja nie znam się na boksie, ale lubię oglądać, a tutaj mamy przykład braku pokory i szacunku do przeciwnika. Poza tym w boksie jest stara zasada "Broń się cały czas".
Konto usunięte
2020-01-05, 0:05
gc napisał/a:
Rodowity Francuz vs rodowity angol.
Walka roku.
Czerwone spodenki miazdzy kolesia,
W ostatniej rundzie bawi sie celebrujac swoje zwyciestwo...
Po jaki c🤬j tego gniota tu wrzuciłeś?
Za wrzucanie takiego gówna, bez podania "timestamps", powinien być p🤬lony stryczek, w świetle prawa. Ktoś pisz petycje do Ziobroleta!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
To nie jest ciekawa walka. W dodatku nie pasuje na tę stronę.
s0pel napisał/a:
Bardzo dobra walka, Sam Maxwell ma znakomity prawy sierpowy jednak często opuszcza lewą ręka zanim wykona cios. Jego przeciwnik Sabri Sediri niesamowicie pracuje nogami i balansem, ma mocny lewy prosty. A tak poza tym to ni c🤬ja nie znam się na boksie, ale lubię oglądać, a tutaj mamy przykład braku pokory i szacunku do przeciwnika. Poza tym w boksie jest stara zasada "Broń się cały czas".
lodówa sie znalazl
Konto usunięte
2020-01-05, 0:48
Co to k🤬a jest i za co te piwa
Po c🤬j to wrzuciłeś? Podoba ci się któryś z tych chłopaków? A co nas , to obchodzi?