👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Filmik jest nieprawdziwy! Głowy obracają się nienaturalnie i są nieproporcjonalnie duże w porównaniu z resztą ciała. Mnie nie oszukasz, autorze tematu.
Wkurza mnie jak wszędzie piszą o tym ze Floyd zdeklasował Pacmana, oboje dobrze pokazali to co potrafią najlepiej, jednak w boksie tak to już jest że defensywa wyższego jest zazwyczaj skuteczniejsza od ataku niższego, najlepiej to Kli(n)czko pokazuje.
Sam filmik świetnie oddaje to jak wyglądała walka.
Sam filmik świetnie oddaje to jak wyglądała walka.

JADoktor Dlatego że interesujesz się tylko wagą ciężką ciężko będzie Ci zrozumieć dlaczego wszyscy się jarają tą walką, obejrzyj parę walk np. właśnie do 68kg i zdasz sobie sprawę że że "byle" Adamek czy Wach nie pierdli by nawet przy jednym czy drugim...
Jak dla mnie walki średnich są o wiele bardziej ciekawsze nie czeka się całą walkę na jeden cios, o wiele więcej kombinacji pracy nóg, szybkość wyprowadzania ciosów dla mnie ciekawiej.
Jak dla mnie walki średnich są o wiele bardziej ciekawsze nie czeka się całą walkę na jeden cios, o wiele więcej kombinacji pracy nóg, szybkość wyprowadzania ciosów dla mnie ciekawiej.

Tylko sprawa wyglada tak ze 60 kg facet, nie ma sily nokautujacej i tu jest takie napieprzanie jak w podstawowce, duzo halasu, duzo ciosow, a potem jak by nic sie nie stalo, troche slabe jak filmy z hollywood

JADoktor
Porównywanie polskich ciężkich do Pacquiao to jest jakaś potwarz. Mogą mu lizać podeszwy pod względem techniki, liczby nokautów, uników rotacyjnych, zejść itp. Ładnie masz jeśli wolisz oglądać pół godziny klinczu/punktowania lewym prostym od dynamiki, wejść z crossem, półdystansu i serii po 15 ciosów
Porównywanie polskich ciężkich do Pacquiao to jest jakaś potwarz. Mogą mu lizać podeszwy pod względem techniki, liczby nokautów, uników rotacyjnych, zejść itp. Ładnie masz jeśli wolisz oglądać pół godziny klinczu/punktowania lewym prostym od dynamiki, wejść z crossem, półdystansu i serii po 15 ciosów

Walka była bardzo równa i jeżeli ktoś wiesza psy na hamburgerze to niech się zastanowi kto tam w ogóle bronił pasów ?
Wg was wystarczy być bardziej aktywnym w ringu żeby być mistrzem? Co z tego, że filipińczyk atakował dużo częściej jak większość szła na rękawice...
Zgadzam się z większością, że Floyd zaprezentował styl ultra defensywny nie lubiany przez masy kibiców ale on miał do stracenia wszystko przed ostatnią walką w swoim życiu. Odejdzie jako niepokonany, w takim wieku to dla niego bardzo męczące i zachował się bardzo rozsądnie nie wdając się w bijatykę z Pacquiao.
Wg was wystarczy być bardziej aktywnym w ringu żeby być mistrzem? Co z tego, że filipińczyk atakował dużo częściej jak większość szła na rękawice...
Zgadzam się z większością, że Floyd zaprezentował styl ultra defensywny nie lubiany przez masy kibiców ale on miał do stracenia wszystko przed ostatnią walką w swoim życiu. Odejdzie jako niepokonany, w takim wieku to dla niego bardzo męczące i zachował się bardzo rozsądnie nie wdając się w bijatykę z Pacquiao.

@mesjasz19
Money co prawda ma na dniach oddac pasy, ale ma do wypelnienia kontrak z Showtime. Zobowiazuje go to do stoczenia jeszcze jednej walki. Z pasami czy bez, na szali bedzie jego miano niepokonanego.
Money co prawda ma na dniach oddac pasy, ale ma do wypelnienia kontrak z Showtime. Zobowiazuje go to do stoczenia jeszcze jednej walki. Z pasami czy bez, na szali bedzie jego miano niepokonanego.
Po co pieniążek ma płacić federacjom skoro nawet bez pasów każdy zawodnik ze światowej czołówki będzie się do niego dobijać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie