dwa tysiące lat temu była nap🤬lanka na chrzcinach Chrystusa, tysiąc lat temu była nap🤬lanka na weselu Mieszka I i Dobrawy, minęło kolejne tysiąc lat i mamy kolejną walkę i chyba będzie na podobnym poziomie co dwie poprzednie

mogles pozlepiac wiecej momentow jak ich nokautuja bo mnie rozj🤬o jak zobaczylem sample najmana jak sie zaczal od wp🤬lu od Wawrzyka

NIe zapomne walki Wawrzyk-Najman
Andrzej Wawrzyk to prosty chłopak trochę się jakał nie gwiazdorzył jak Najman a Najman przyproawadził na walke Sasze Strunin chciał się popisać a wyszło jak zwykle...
teraz też w p🤬de dostanie i będzie płakał
Bokser z niego taki jak z koziej dupy worek na mąkę
Andrzej Wawrzyk to prosty chłopak trochę się jakał nie gwiazdorzył jak Najman a Najman przyproawadził na walke Sasze Strunin chciał się popisać a wyszło jak zwykle...
teraz też w p🤬de dostanie i będzie płakał
Bokser z niego taki jak z koziej dupy worek na mąkę

rzeczywiscie, tylko raz na tysiac lat zdarzy sie widziec w ringu dwie skonczone łamagi...
Nawet nie musiałem włączać, zobaczyłem tylko zdjęcie, na którym jeden stoi w jakimś pedalskim gej-clubie a drugi goli się w garniturze (o k🤬a!). Nie wiem jak nazywała by się bitwa pod Grunwaldem gdyby miały ją rozreklamować te durnie od marketingu, walka drogi mlecznej i okolic!
podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane
wstydu oszczedz
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle

Najmanowi zabrakło kasy. Dużo płacą za stanie w ringu? To może ja się zgłoszę. Postoję 10 sekund, 12 sekund będę uciekał, a jak się zmęczę tym uciekaniem, to sam padnę na deski.

i tak oglądnę jak i cała reszta z was a chyba o to chodzi, żeby przyciągnąć ludzi do telewizora