Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pwck87 2014-03-18, 17:34
Toż to sama prawda
Zgłoś
p................a 2014-03-18, 17:57
Imm420 napisał/a:

Mam nadzieję, że się spodoba.

Spodobało się.
Łap piwo
Zgłoś
l................e 2014-03-18, 17:58 81
Zgłoś
R................L 2014-03-18, 18:09 1
bardziej by się zgadzało gdyby zamiast flagi UE była flaga Polski
Zgłoś
danio1991me 2014-03-18, 18:14
bardzo trafne, piwko !

podpis użytkownika

Dupa jest od srania - zakaz pedałowania !
Zgłoś
~żułw 2014-03-18, 18:32
co to sie staneło?

podpis użytkownika

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
ulifont 2014-03-18, 18:33 1
raczej nie trafne, Hamburgery jak się podk🤬ią to im w imię miłości takie świnie podłoży, że putin będzie jeszcze odkręcać wszystko, tylko problem jest z UE, a przede wszystkim z nami ile na tym stracimy

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
s................3 2014-03-18, 18:34
brawo ! więcej ruskiej propagandy!!
Zgłoś
MrGizzy 2014-03-18, 19:16 4
Borze jaką p🤬dą trzeba być żeby bać się ruskich k🤬a przecież to śmieszne. A jeszcze większa beka że ruskie k🤬a nie mają nic a nic normalnej gospodarki poza ropą i gazem. Ale nie tylko oni to na świecie mają więc nie są niezbędni dla światowej gospodarki. Raczej są kulą u nogi Te p🤬dy posunęły się do tego żeby pochwalić się w TV że mają bomby atomowe i mogą rozj🤬 Amerykę nawet bez żadnych władz państwa, że niby automatyczne hahahahah k🤬a borze co za c🤬lostwo. Putin sra po gaciach żeby mu nie poblokowali dostaw żywności bo będzie musiał c🤬ja obciąć żeby wykarmić ruskich. A wiadomo jak ruskie bydło głodne to robi rewolucję i wtedy wysokie główki lecą
Zgłoś
s................9 2014-03-18, 19:23
Tak, dalej się zachwycajcie jak to Ruscy Rulez, problem w tym, że rubel tymczasem poleciał na ryj o jakieś 60%, a zachodni kapitał zwija się stamtąd w popłochu.
Zgłoś
Andaluzja256 2014-03-18, 20:11 3
Niech nasi politycy się tak nie angażują w sprawy Ukrainy, bo
Zgłoś
xjan 2014-03-19, 9:53
@Imm420 Czyż byś był radziecką dz🤬ką?

Ps. Wk🤬ia mnie ta radziecka propaganda jacy to Ruskie nie są mocarni i każdy ich się boi.

Ps2. A tu artykuł na swoją obronę swiat.newsweek.pl/wynajeci-rosjanie-cyber-bombarduja-polski-internet-n...
Zgłoś
dOpieca 2014-03-20, 0:57
ale jazda , nie fart po całości
Zgłoś
q................k 2014-03-20, 1:54
Zgłoś