Cześć wszystkim
Wrzucam tutaj filmik z moją największą pasją jaką jest freerunning. Jest to film zgłoszeniowy na konkurs organizowany przez Red Bulla i chciałbym prosić was o pomoc w zdobyciu głosów. Link do głosowania znajdziecie w opisie filmu. Każdemu kto odda głos na mnie wielkie dzięki ponieważ zbliży mnie to do spełnienia mojego marzenia, którym jest udział w tych legendarnych zawodach
Mi to na jakąś uliczną akrobatykę wygląda, bo runningu tu nie ma
mój głos już poszedł... wszystko na 10
powodzenia
PS. trochę śmiesznie biegasz
gonzoss, heheh takie krzywe nóżki Bozia dała to tak biegam

Dzięki za pomoc
Konto usunięte
2015-07-20, 10:06
ydodek napisał/a:
takie krzywe nóżki Bozia dała to tak biegam
Dobrze jest, snajper Cię nie trafi.
masz jakiś materiał na harda?
Konto usunięte
2015-07-20, 11:33
C🤬jowe zainteresowanie c🤬jowe wykonanie c🤬jowo wyglądasz.
Usiadłbyś jak normalny człowiek i siedział przed komputerem a nie wygibujesz się jak j🤬y rezus.
@up
c🤬j to ci w dupe nygusie, koleś coś robi innego niż ty i już go musisz sprowadzać do swojego poziomu.
Obyś wyleniał przy tym kompie
nie pozdrawiam
@up
Jak łatwo kogoś sprowokować.

Podejrzane to twoje zamiłowanie do umieszczania członka w tyłku kolegi.
Chciałem dać Ci swój głos ale nie mam ani facebooka ani twittera. Ale brawo z zainteresowania i pasje, pozdrawiam i trzymam kciuki. Ciekawe jak tam Twoje stawy?
Chciałbym zobaczyć jak Cię policja na piechtę goni

Ćwiczysz coś siłowo i/ lub wytrzymałościowo czy tylko to parkouro- podobne?
Konto usunięte
2015-07-20, 12:42
Z chirurgiem już jesteś na "ty" ?

Głos oddany
Konto usunięte
2015-07-20, 12:43
Polecam ćwiczyć w luźnych dresach nie widać tak bardzo niedociągnieć i krzywych nóżek
Jak dla mnie to na konkurs powinni isc ci co odgrywali Assassin's creed w realu - tutaj potrzeba troche wiecej treningu bo oprocz 098234589324543258734289473 liczby salt to nie ma nic specjalnego...
Wrzuć jakąś swoją glebę to będzie głos.