Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
walka z kanarami
120202 • 2013-06-14, 0:04
koleś bez bileciku nie chce się poddać kanarom a zintegrowany afro amerykanin wszystko filmuje. Rzecz dzieje się w Reichu.
To nie jest wlasny materiał.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-15, 10:45
to niemieckie kanary mają takie uprawnienia? Bo w Polsce nie mogą zrobić nic więcej jak wezwać policję
Zgłoś
matrixadam 2013-06-15, 10:46
Przy cenach biletów po kilkaset euro, mandat pewnie jest dosyć wysoki, więc chciał go dostać
Zgłoś
tranzystor 2013-06-15, 11:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ml0dy_g0lab 2013-06-15, 11:09
jak afroamerykanin może być zintegrowany?
Zgłoś
FunkyMonkey 2013-06-15, 11:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tfojastara 2013-06-15, 11:35
Ten czarny to bardziej afro-germanin.
Zgłoś
Schabik 2013-06-15, 11:51
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-15, 11:53 3
Zgłoś
Dalione 2013-06-15, 12:06
Zgłoś
Takeda 2013-06-15, 12:46 2
Loaloa napisał/a:

Po tym poznać polactwo na wybiegu. Jak czegoś nie ukradną, to jakby swoje zgubili. Niech ta nacja wreszcie sczeźnie.

Nie mam nic przeciwko, abyś ty był pierwszy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-15, 13:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-15, 14:23
Zgłoś
Dża 2013-06-15, 14:31
Afro-amerykanin?

Ja tu widzę Szwarz-szwaba.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-15, 18:59
run forrest...!...run
Zgłoś
Krak 2013-06-16, 10:35
Jak nie pasuje to dawać z buta złodzieje.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem