📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

gruby w okularach to niezły szeryf hmm porządek musi być i tak trzymać niech guwniki wiedzą kto tu rządzi:)

Przynajmniej przez tego koronowirusa wszelkie pedalstwo, lewactwo i KOD-omickie z🤬by siedzi teraz na dupie. Jest spora szansa ze sie powygryzają w zamknieciu.
Dewianci powinni mieć zakaz paradowania po ulicach, albo wyznaczyć im jakis plac poza miastem i tam niech uprawiaja publiczna sodomie.
Dewianci powinni mieć zakaz paradowania po ulicach, albo wyznaczyć im jakis plac poza miastem i tam niech uprawiaja publiczna sodomie.
poligon6 napisał/a:
Przynajmniej przez tego koronowirusa wszelkie pedalstwo, lewactwo i KOD-omickie z🤬by siedzi teraz na dupie. Jest spora szansa ze sie powygryzają w zamknieciu.
jakby gość opatulony flagą był mniej upośledzony. "Myślę inaczej to strzelę sobie na ulicy obcą babę w pysk". Może być Twoja matka?

nowynick napisał/a:
jakby gość opatulony flagą był mniej upośledzony. "Myślę inaczej to strzelę sobie na ulicy obcą babę w pysk". Może być Twoja matka?
Jak mozesz strzelic matkę jak matka siedzi z tyłu.

nowynick napisał/a:
Ty naprawdę nie widzisz kto to pisze?
Kolo z tyłu już się czai z słupkiem drogowym, żeby go komuś nasadzić na głowę

poligon6 napisał/a:
Jak mozesz strzelic matkę jak matka siedzi z tyłu.
Jakiś lepszy cwaniak. Matkę staruszkę wozi po szosie żeby nas tylko wrobić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie