Nie wiem czy ma to być piosenka reklamująca Walmart czy cz🤬chy mają po prostu tak naj🤬e w głowie, ale trzeba przyznać, że booty shaking jest pierwsza klasa.
Niema to jak nap🤬lać sraczką w hipermarkecie...
te murzyny sa zj🤬e a reszta swiata idzie za nimi! grube dupy sobie niby upodobali ale prawda jest taka ze murzyny rosna w dupie a im sie to podoba bo nie maja wyjscia a reszta np "bialych cz🤬chow" teraz mowi ze duze dupy sa fajne..... zalosne chcecie byc czarniejsi od cz🤬chow! kazda gruba dupa jest c🤬jowa!!! wole biale zgrabne tyleczki a nie czarne czy nawet biale dupy z celulitem!!!!
Konto usunięte
2011-05-24, 14:47
Rachel Starr tez tak potrafi, a nie ma zj🤬ego ryja i nie jest ulepiona ze smoły: )
Konto usunięte
2011-05-24, 17:22
Jaranie się tym teledyskiem to zoofilia, co jest podniecającego w szympansach trzęsących dupami ?
ku ku ku ku rw rw rw wa wa ni ni ni ic ic ic nie ro ro ro zu zu mie mie mie m m m !
tego paszczura w czarnych obcisłych gumofilcach (0:34) to chyba montazysta wrzucił do tego "klipu" za karę
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Konto usunięte
2011-05-25, 10:04
to jakiś fake... cz🤬ch bez odpustowych wisiorków i łańcuchów na których można by krowę prowadzić? coś tu jest nie tak...
Konto usunięte
2011-05-26, 14:00
a mi się zaczęło zacinać od początku filmu i tak do 4:21
@Prozac to że Tobie podobają się małe tyłki nie znaczy że każdemu się takie podobają jeden lubi małe a inny trochę większe mi się np podobają te większe pupy nie mówię o jakiś wielorybach ale o fajnych okrągłych tyłkach i nie mów mi że z tego względu jestem białym murzynem bo p🤬lisz Pan...
Jak dla mnie, czarne dupska są całkowicie aseksualne...
Bez dźwięku da się oglądać.
podpis użytkownika
Fortes soli, fortiores una.
Konto usunięte
2011-05-26, 15:47
jeśli to miała być reklama supermarketu to nic nie widziałem bo wszystko jakieś czarne dupy zasłaniały
Jak sie wyłączy dźwięk to całkiem niezłe to
fuj do pracy a nie dupa wymachiwac!
podpis użytkownika
I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.