Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Wandalizm na Urbex'ie
sietra • 2016-11-14, 12:44

Szczerze nie wiem co napisać...

Akcja miała miejsce kilka dni temu.
Wspólnie z Michałem z Urbex Polska:
youtube.com/user/NaszaRzeczywistosc
Postanowiliśmy zwiedzić jeden z najlepiej zachowanych hoteli w Warszawie.
Już na samym wstępie, przed wejście do budynku, usłyszeliśmy trzaski i młodych ludzi, którzy (jak później widać) dobrze się bawili.

Hotel jest znany społeczności urbex'owej bardzo dobrze.
Jednak nikt nigdy nie podawał jego lokalizacji, właśnie ze względu na świetny stan w jakim się znajduje.
Niestety. Jeden z youtuberów (pozwolę sobie nie robić reklamy tego jegomościa) wprowadził tam grupkę dzieciaków (rozpoznacie je na jego filmie) i nie zastanawiał się nad konsekwencjami. Szkoda.

Apeluję do wszystkich, którzy kochają Urbex, aby nie zabierali z sobą grup zorganizowanych.
Tym bardziej jeśli zwiedzane miejsce nie jest ogólnie znane (czytaj: nie ma go na forgotten.pl) i jest świetnie zachowane.

Podejrzewam, że hotel ten jest już spisany na straty. Informacje o "fajnej miejscówie" poszła w świat. Teraz pozostaje czekać, aż kolejne grupy dzieciaków będą chciały się tam "zabawić".

Szkoda, że dla młodych ludzi (często, ale nie zawsze), zrobienie sceny dla "podjarki" jest ważniejsze niż obiekt, który zwiedzają. Widać są rzeczy ważne i ważniejsze.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angeltostarakurwa 2016-11-14, 12:53 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2016-11-14, 13:06 1
Sietra, to Ty jesteś ten Sietra? Jak tak, to LOSik życzy udanych eksploracji, bo Twoje materiały na YT mi się widzą.
Zgłoś
konto usunięte 2016-11-14, 13:49 2
Mam to gdzieś...
Zgłoś
gustav665 2016-11-14, 14:06 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
motci 2016-11-14, 17:01 64
Zgłoś
PhantomMask 2016-11-14, 18:53 32
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2016-11-14, 20:01 31
Zgłoś
konto usunięte 2016-11-14, 21:49 2
dali się wyciulać grupie gówniarzy.petardy były? nieeee a te stare ciule to łyknęły jak pelikany.
Zgłoś
konto usunięte 2016-11-14, 21:58 6
Zgłoś
konto usunięte 2016-11-14, 23:56 3
Co to urbex? Jakas nowa moda hipsterska?
Zgłoś
konto usunięte 2016-11-15, 0:04 12
Urbex to Ci nielegalni taksówkarze co mają hiva?
Zgłoś
kamyqu 2016-11-15, 0:06 27
Poziom komentarzy jak zwykle na poziomie.
Facet miał rację, osoby takie jak ta banda gimbusów niszczą frajdę ze zwiedzania opuszczonych miejsc i ich odkrywania.
Ale co o tym może wiedzieć ekipa stulejarzy i patoli tutaj komentujących...
Zgłoś
konto usunięte 2016-11-15, 0:07 3
Ja wiem co napisać- gówno mnie to obchodzi
Zgłoś
Penis_Rodman 2016-11-15, 0:09 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem