👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Osobiście wydałbym rozkaz strzelania...
Popieram
przez takich z🤬bów ktoś musi to potem posprzątać a że pociąg/tranwaj to publiczna domena są wydawane na to nasze pieniądze z podatków
a na zakapturzone ryje mam tylko jedną odpowiedz
Debile.... wystarczyłoby zrobić pociągi z amelinium i problem z graficiarzami rozwiązany.
Dlaczego w Singapurze nie ma wandali?dlaczego ogólnie przestępczość jest znikoma? Bo za to jest kara chłosty, dużo bardziej oddzialywuje na psyche niż pobyt w tym sanatorium zwanym więzieniem, gdzie takie szmaciarze dorobią sobie parę dziarek i będą po wyjściu wiekszych kozakow zgrywać.
Chłosta na gola dupe
Chłosta na gola dupe
@nataliaw - popieram!
Tylko pedały biegają z puszkami malując po czyimś mieniu.
Tylko pedały biegają z puszkami malując po czyimś mieniu.
Uwielbiam graffiti i murale a bazgrołów nie znoszę wcale.
Nawet tworzę mapy graffiti w miastach .
Oto niektóre z nich
Zielona Góra graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=14&lat=51.94272&lon=15.50...
Stavanger graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=15&lat=58.97005&lon=5.736...
Singapore graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=15&lat=1.29821&lon=103.84...
Malaga graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=16&lat=36.71958&lon=-4.41...
Betlejem graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=18&lat=31.71954&lon=35.20...
Tak wiem Moderacji się to nie spodoba.
Nawet tworzę mapy graffiti w miastach .
Oto niektóre z nich
Zielona Góra graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=14&lat=51.94272&lon=15.50...
Stavanger graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=15&lat=58.97005&lon=5.736...
Singapore graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=15&lat=1.29821&lon=103.84...
Malaga graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=16&lat=36.71958&lon=-4.41...
Betlejem graffiti & artwork openpoimap.org/?map=tourism&zoom=18&lat=31.71954&lon=35.20...
Tak wiem Moderacji się to nie spodoba.
Bravoooo.... Umieją się podpisać i tylko pięciu ich do tego trzeba było.
To tak trochę jak: "Franek tu był" napisane w kiblu tylko na większą skalę.
To tak trochę jak: "Franek tu był" napisane w kiblu tylko na większą skalę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie