👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To walka z systemem wymagająca trochę odwagi i brawury. No i kasy na sprzęt. Ale krytykujące to pół mózgi tego nie rozumieją.
Dzisiaj napisał/a:
Pedaly "tagujacy" wszystko i wszedzie - kara jak wyzej + lamanie kolem oraz przymusowe ogladanie befefisu martuniuka przez kilka miesiecy.
tyle że łamanie kołem to tortura, polegająca na khm khm połamaniu wszystkich kości, dłoni, ramion, przedramion, żeber, kręgosłupa ,miednicy, kości udowej, piszczeli, stup jakimś młotem następnie delikwenta wrzuca się na słup zwieńczony kołem z wozu drabiniastego ala bocianie gniazdo na wiejskim słupie i zostawia się go tam aż zdechnie. więc z płacenia nici. poza tym zgadzam się w 100%

Nie Kumacie zajawki.
Gdyby nie nielaglne wrzutki to nibylbym bym kim jestem. Jako dzieciakowi otworzyło mi to oczy na wszelką sztuke.
1up to ekipa, która była chyba w każdym miejscu jakim się da.
Zrozumcie zajawke, adrenalina połączona z podróżowaniem i ekipą.
Jako grupa chcą być rozpoznawalni a każdy z osobna tworzy bardziej skomplikowane rzeczy.
Co trudniejszego mieli zrobić niby w 5minut.
Za każde błędy lamalibyscie innym ręce ale nie za własne.
Gdyby nie nielaglne wrzutki to nibylbym bym kim jestem. Jako dzieciakowi otworzyło mi to oczy na wszelką sztuke.
Zrozumcie zajawke, adrenalina połączona z podróżowaniem i ekipą.
Jako grupa chcą być rozpoznawalni a każdy z osobna tworzy bardziej skomplikowane rzeczy.
Co trudniejszego mieli zrobić niby w 5minut.
Za każde błędy lamalibyscie innym ręce ale nie za własne.

Jak ktoś uważa że to gówno co nasmarowali to sztuka to ma IQ orangutana.
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
GuStaff22 napisał/a:
No, u mnie w piwnicy nie byli.
Dzisiaj napisał/a:
Pedaly "tagujacy" wszystko i wszedzie - kara jak wyzej + lamanie kolem oraz przymusowe ogladanie befefisu martuniuka przez kilka miesiecy.
Z tym martyniukiem to już przesada. Może jakaś łagodniejsza kara? Np. śmierć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie