Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lobo24 2024-06-22, 18:00 4
Urodzony spadochroniarz.
Zgłoś
~Velture 2024-06-22, 19:57 13
Idealnym rozwiązaniem tej wojny byłoby jakby wybito obywateli jednego państwa w p🤬du w tej wojnie a ci którzy przeżyją z drugiego państwa powinno się wybić w pień dla pewności.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
smc 2024-06-22, 21:30 1
Wania ma umrzeć za projekcję siły ma zachodniej flance pacyfiku.

Gdyby się uczył historii, łatwiej byłoby mu podjąć decyzję.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-06-22, 21:32 5
Velture napisał/a:

Idealnym rozwiązaniem tej wojny byłoby jakby wybito obywateli jednego państwa w p🤬du w tej wojnie a ci którzy przeżyją z drugiego państwa powinno się wybić w pień dla pewności.

Tylko nie zapomnieć o dekownikach w Polsce....
Zgłoś
smc 2024-06-22, 23:19 5
W WWII dekownicy byli w Londynie, w Rumunii oraz w Iranie.

Mięso armatnie zostało i dzielnie walczyło.
Pomny tych wydarzeń mam paszporty wypchane dolarami i złotem, aby sp🤬olić stąd z całą familią o czarnej godzinie. Einstein tak zrobił, ale on miał IQ 165. Zostanę dekownikiem, a potem będę pisał wspomnienia i zbierał nagrody. Wam zostanie pamięć, albo i nie.
Zgłoś
majeńka 2024-06-23, 0:33 2
Velture napisał/a:

A co ukraińcy są winni że mają takich sąsiadów?

smc napisał/a:

Pomny tych wydarzeń mam paszporty wypchane dolarami i złotem, aby sp🤬olić stąd z całą familią o czarnej godzinie. Einstein tak zrobił, ale on miał IQ 165. Zostanę dekownikiem, a potem będę pisał wspomnienia i zbierał nagrody. Wam zostanie pamięć, albo i nie.

Też bym się dekowała. Może i bab na ogół do woja nie biorą (chyba niektóre zawody zaczęli brać także kobity), ale na gw🤬t mogłabym się załapać, a tym bardziej na Kalibra w łeb czy rabunek. I jako że kacapi celują głównie w elektrownie, bez prądu nie mogłabym pracować czy czytać Sadola. Tak więc wybaczcie ale w razie wojny wyjechałabym gdzieś daleko.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
skywalker75 2024-06-23, 7:58 1
smc napisał/a:

A ja bym został. Trochę już w życiu zrobiłem, dzieci spłodziłem, dom pobudowałem, drzewo posadziłem,podatki poplacilem, świat zobaczyłem, ale jakieś sk🤬iela ruskiego, który chciałby to wszystko zniszczyć jeszcze nie ubiłem ... była by okazja

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-06-23, 8:16 2
majeńka napisał/a:

kacapi celują głównie w elektrownie, bez prądu nie mogłabym pracować czy czytać Sadola. Tak więc wybaczcie ale w razie wojny wyjechałabym gdzieś daleko.

Jakoś przez większość wojny to Ukraina eksportowała prąd do Polski a nie odwrotnie....
Zgłoś
~Velture 2024-06-23, 15:17
majeńka napisał/a:

A co ukraińcy są winni że mają takich sąsiadów?

Całe szczęście, że dodałeś coś po "że" bo już chciałem coś napisać.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
majeńka 2024-06-23, 18:12 1
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Jakoś przez większość wojny to Ukraina eksportowała prąd do Polski a nie odwrotnie....

Od kiedy gównodowodzącym jest Gerasimow zmieniła się strategia, wtedy zaczęli walić w cywilną infrastrukturę.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
ibrahim 2024-06-23, 23:09
Velture napisał/a:

Uprzedziłeś mnie, miałem dokładnie to samo napisać. Więc masz piwo.
Zgłoś
R................0 2024-06-30, 20:58
brać tę ruSSką k🤬ę niech wyp🤬ala zdychać na ukrainę
Zgłoś