📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Żołądkowa z trawą nowa to jest dopiero coś mniam . Ogólnie żołądkowa pod każdą postacią wymiata !
Zoladkowa czysta to gowno jakich malo ;p
taniej wyjdzie pic rozpuszczalnik, smak ten sam a mocniej wali.
sobieski panowie, sobieski!
To jest wodka a nie jakis syf pokroju absolwenta.
Ciekawe.... Delma, płyn do zmywania naczyń, płyn do zmiękczania tkanin i ten wężyk wychodzący ze ściany do odpływu... wanna prawdziwego sadola ?
@UP
de luxe sie swietnie sprzedaje od pewnego czasu i moze dlatego poszli w ilosc nie w jakosc, a Stock zaprawde zacny
de luxe sie swietnie sprzedaje od pewnego czasu i moze dlatego poszli w ilosc nie w jakosc, a Stock zaprawde zacny

A no fakt, że się zepsuła już od jakiegoś ... pół roku? Albo i dłużej.
Ale wolę De Luxe, niż Absolwenta, czy Starogardzką (na pomorzu modne)
Ale wolę De Luxe, niż Absolwenta, czy Starogardzką (na pomorzu modne)

Masakra, jak swięta z De Luxem to ja sie na nie nie pisze i szkoda mi karpia który bedzie tam pływał, gorszej wódki nie ma. Juz lepiej kupić krajową za kilka zł. w biedronce

Wraith napisał/a:
Zoladkowa czysta to gowno jakich malo ;p
To ja od dzisiaj jestem zawodowym pijaczem gówna
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie