📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jest mądry artykuł - jest kilka komentarzy
jest wódka - jest pińcet komentarzy, jaki to kto nie jest kozak
a najwięksi znawcy pewnie gimnazjum nie ukończyli
jest wódka - jest pińcet komentarzy, jaki to kto nie jest kozak
a najwięksi znawcy pewnie gimnazjum nie ukończyli

Chłopaki cała kasę wydali na wódkę i teraz muszę się myć Purem i Silanem...

zaba711 - idziesz na ilość, a dla niektórych liczy się jakość..przynajmniej jak sie ma jaja i ogoliło dziewiczego wąsa hehe
Widać że wielu tutaj cwanych znawców, a prawda taka że gówno nie wódka z tej przedstawionej na obrazku. Po godzinie czy dwóch w zamrażarce, przypominała lodowy sopel, więc o czym my mówimy? raczej o wódkopodobnym wyrobie, który obok wódki nie leżał..śmierdzi, o smaku nie warto mowić i zapewnia kaca. ot genialna wódka.
Widać że wielu tutaj cwanych znawców, a prawda taka że gówno nie wódka z tej przedstawionej na obrazku. Po godzinie czy dwóch w zamrażarce, przypominała lodowy sopel, więc o czym my mówimy? raczej o wódkopodobnym wyrobie, który obok wódki nie leżał..śmierdzi, o smaku nie warto mowić i zapewnia kaca. ot genialna wódka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie