Dla gościa na dole to raczej nie było śmieszne. Ślina warana zawiera bardzo dużą liczbę bakterii, które mogą powodować sepsę. Oprócz tego w szczękach znajdują się gruczoły, które wydzielają związki zapobiegających krzepnięciu krwi, powodujących niskie ciśnienie krwi, hipotermię i paraliż mięśni, tak że ukąszone zwierzę szybko wykrwawia się na śmierć i wkrótce potem umiera. Dziwię się, że tak sobie chcieli go złapać.
To jest waran paskowany, łagodny jak żaden inny, w Tajlandii tego pełno biega po parkach, przyzwyczajają się do obecności czlowieka i nie ma z nimi problemów. Sam czasem przeganiałem ze ścieżki osobniki 2 metrowe

Tego co opisałeś to waran z komodo

To jest waran paskowany, łagodny jak żaden inny, w Tajlandii tego pełno biega po parkach, przyzwyczajają się do obecności czlowieka i nie ma z nimi problemów. Sam czasem przeganiałem ze ścieżki osobniki 2 metrowe
Tego co opisałeś to waran z komodo
Da sie raz obejrzec, zaufaj mi
Potwierdzam a nawet idę o krok dalej, wogóle nie obejżałem.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
1. To po co to tutaj wrzucasz baranie?
2. Mozesz posmiac sie z takiego gowna na dedykowanych do tego stronach, np kwejk.
J🤬e wakacje, wracajcie juz do szkol!
"Może nie jest to jakieś sadystyczne ale ja śmiechłem"
1. To po co to tutaj wrzucasz baranie?
2. Mozesz posmiac sie z takiego gowna na dedykowanych do tego stronach, np kwejk.
J🤬e wakacje, wracajcie juz do szkol!
Twój wkład w tą strone jest zerowy więc akurat twoje zdanie tu nikogo nie rusza a już tym bardziej te 218 osób ktore zostawiły pod tym piwo.