Wcześniej wardega c🤬j, wardega jest słaby a teraz super pozytywny gość.
@up
Co ty wymagasz od użytkowników?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Co ty wymagasz od użytkowników?

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
A mnie nadal wk🤬ia i będzie wk🤬iać, nawet ten ryj ma taki wk🤬iający i próbuje być na siłę śmieszny.. Za c🤬j nie zmienię do niego nastawienia, chyba że usunie konto na youtubie i przestanie gwiazdorzyć
PS: Nie wchodźcie na youtube przez ten filmik, stada gimbazy, czasami żałuję że mam oczy

PS: Nie wchodźcie na youtube przez ten filmik, stada gimbazy, czasami żałuję że mam oczy

Tak jak nie cierpię straży miejskiej, która specjalizuje się w wystawianiu mandatów na potęgę, coraz częściej za jakąś nikomu nie przeszkadzającą pierdołę (nie nie dostałem jeszcze nigdy takiego mandatu, ale widzę co się dzieje wokół), tak samo wk🤬iają mnie prowokatorzy... Dopóki ma to wydźwięk humorystyczny, to ok, ale prowokowanie SM czy Policji to takich czy innych działań jest przejawem zwykłego sk🤬ysyństwa, chamstwa i buractwa.
Z czystej życzliwości nawet Snoop Dogg powiedziałby, że się jara Wardęgą, chociaż zapewne żaden z nich nie widział jego "twórczości". Ot taka zachodnia uprzejmość.