Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
iOskar 2014-03-05, 21:45 1
Teraz tylko czekać na ich wspólny filmik
Zgłoś
oozyxak0o 2014-03-06, 6:22 2
Wcześniej wardega c🤬j, wardega jest słaby a teraz super pozytywny gość.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-03-06, 7:24
@up

Co ty wymagasz od użytkowników?

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Dalione 2014-03-06, 10:16
A mnie nadal wk🤬ia i będzie wk🤬iać, nawet ten ryj ma taki wk🤬iający i próbuje być na siłę śmieszny.. Za c🤬j nie zmienię do niego nastawienia, chyba że usunie konto na youtubie i przestanie gwiazdorzyć

PS: Nie wchodźcie na youtube przez ten filmik, stada gimbazy, czasami żałuję że mam oczy
Zgłoś
N................n 2014-03-06, 14:12
Tak jak nie cierpię straży miejskiej, która specjalizuje się w wystawianiu mandatów na potęgę, coraz częściej za jakąś nikomu nie przeszkadzającą pierdołę (nie nie dostałem jeszcze nigdy takiego mandatu, ale widzę co się dzieje wokół), tak samo wk🤬iają mnie prowokatorzy... Dopóki ma to wydźwięk humorystyczny, to ok, ale prowokowanie SM czy Policji to takich czy innych działań jest przejawem zwykłego sk🤬ysyństwa, chamstwa i buractwa.
Zgłoś
tranzystor 2014-03-08, 16:50
Z czystej życzliwości nawet Snoop Dogg powiedziałby, że się jara Wardęgą, chociaż zapewne żaden z nich nie widział jego "twórczości". Ot taka zachodnia uprzejmość.
Zgłoś