👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec

gwindak napisał/a:
a niech czepie ile wejdzie, co masz bul? huehuehue
Ten pajac ma milion przyklaskujących mu gimboz🤬bów bezczelnie zżynając już i tak nie modne kawały. Czepie na nich niezłą kaskę. Na takich właśnie debilach jak ty.
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
I znowu nasz Wardęga odgrzewa kotleta którego już ktoś kiedyś przygotował. Wiem że w dobie internetu ciężko być oryginalnym ale jak coś już robić to żeby to miało chociaż trochę świeżości. Znający życie jak w przypadku Remiego zaraz napiszesz że to stary film i znowu spóźniłeś się z jego dodaniem albo inne pierdoły. Jeśli wymyślisz coś sam od początku do końca wtedy dam piwo.
Za zawracanie dupy, prowokacje itp powinien dostać solidnie po kieszeni!! Czemu nie zadzwoni gdzieś i nie powie ze jest bomba a później jak pajac się wyprze "żartowałem?".

I sorry za literówkę w Twoim nazwisku ale jesteś dla mnie tak mało znany że miałem prawo. Nie jest to żaden hejt tyko szczerość.

Kumpli pewnie też wkręca, że niby fajne dupy wyrywa a tak naprawdę pedałów przebranych za laski sprowadza do domu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie