👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziało się już lepszch wariatów, dzięki którym klocka popuściła niejedna osoba. Choćby np. ten:

@up Avolnation - Sail
Tutaj widać na czym polega oszczędność
W pasażerskich lotach pewnie jest podobnie w sensie efektywności, mniej efektownie
Tutaj widać na czym polega oszczędność

machete86 napisał/a:
tytuł kawałka?
Sail-Awolnation
ten utwór się tylko prosi o zajebisty dupstep

Jak poznać pilota na imprezie?
Nie trzeba nic robić, sam się pochwali, że jest pilotem.
Nie trzeba nic robić, sam się pochwali, że jest pilotem.
Nic szczególnego nie ma w takim lataniu, na lotnisku EPKK tez tak pochodzą do lądowania w takim zakręcię. Skutek tego luzactwa i ciasnego wchodzenia na oś pasa to finisz Casy, która to właśnie piloci z KRK lądowali.

nokia324 napisał/a:
Podziwiam takich ludzi..
Praca i Hobby w jednym , robi to co kocha.
Tylko że w polsce cięzko dojść do czegoś takiego.
W polsce to jak masz pracę to się cieszysz, a jak zarabiasz powyżej 2500 zł to możesz uważać się za szczęśliwego człowieka... w tym kraju trzeba zapomnieć o robieniu tego co się lubi na koszt zwykłego przetrwania... nieliczni mają znajomości, pieniądze na własny interes bądź wystarczająco dużo szczęścia. Taka prawda. Do wojska wolą wziąć gościa z wadą serca, któremu mamusia załatwiła pracę niż porządnie przygotowanego fizycznie i psychicznie kolesia bez znajomości (przykład z mojego osiedla)
Ej co to za nutka? Bo taka fajowa a nigdzie nie mogę jej znaleźć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie