wydawało mi się że ten portal ma jasno określony zakres oczekiwanych materiałów i jednocześnie nie wydaje mi się że jest to miejsce gdzie wrzuca się wszelkie materiały jakie kogoś interesują... nie wiem po co na siłę zmieniać coś co działa i ma swój charakter w coś czego jest pełno i nie wiem czy na prawdę tak trudno jest się dostosować... spadam na harda...
k🤬a mać...
k🤬a mać...

cymbały się na piłce nie znają to się muszą trochę dowartościować swoimi beznadziejnymi komentami
Wg. mnie akcja z 1:01 do 1:15 jest bardzo sadystyczna:) ale piwa nie będzie.... nie lubię Messiego:)
Donwasyle - dzieci i ryby głosu nie maja :|, a cymbałem jesteś Ty, bo p🤬lisz 3 po 3.

nitromalyna, Widzisz, sadistic to nie tylko łamanie kończyn, sranie, wymioty, sex, upadki,śmierć itp. Od tego masz "harda". Jest też dział "śmieszne filmy" (czarne filmy) i możesz tam wrzucać co Ci się żywnie podoba(oczywiście zgodnie z regulaminem), poza tym jeśli komuś to nie przypada do gustu może tego nie oglądać. W każdym bądź razie, czy to kogoś interesuję czy nie, każdy zarejestrowany użytkownik ma prawo założyć swój temat. Jeśli chcecie z tym walczyć proszę bardzo, idźcie dalej szerzyć swoją chorą ideę.

KRUGER_MAN napisał/a:
ale to je sadistic a nie eurosport.
Tak ci to przeszkadza napisz do administratora niech zmienia regulamin, albo usuń konto!!
Virdos napisał/a:
O RLY?Widzisz, sadistic to nie tylko łamanie kończyn, sranie, wymioty, sex, upadki,śmierć itp.
podpis użytkownika
Retaliate and devastate

J🤬 Barce i te ich podstępne ruchy w kierunku kupna Fabregasa :/