Przeglądając różne filmowe portale internetowe trafiłem na ten oto dziwny w c🤬j film który będzie do obejrzenia u nas wkrótce w kinach....
Film opowiada historie zombiaka , który zakochał się w żywej kobiecie po zjedzeniu jej chłopaka
ps. angielski wymagany :O
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-30, 19:59
Ciekaw jestem miny Georga Romera, po obejrzeniu tego czegoś
konto usunięte
2012-12-30, 20:04
hahaha , w sumie coś nowego w klimatach zombie ale tak czy srak niezłe gówno się zapowiada
Nowa wersja Romeo i Julia? A plus laska będzie miała z zakochanego zombiaka taki że on wciąż "sztywny"
Nic nowego, w kilku filmach o zombie był wątek ukochanej osoby/przyjaciela/rodziny która po zamienieniu w zombie jest trzymana na łańcuchu/w klatce bo bohater nie chce jej zabijać licząc na to, że znajdzzie się "lek" na zombiakowatośc
konto usunięte
2012-12-30, 21:38
oby to nie początek kolejnej sagi
Mam już cholernie dość zombie. Nie ma innych propozycji na film?
Co Ty wiesz o dziwnych filmikach zombie?
Już myślałem, że mnie nie zaskoczycie, myliłem się jednak.
Czy mi się wydaje czy to coś ma hektolitry gówna na minute sześcienna?
Co ja właśnie obejrzałam? To śmierdzi Zmierzchem na kilometr. Ten koleś, zombiak, to po kilku miesiącach będzie miał przerąbane, jak zacznie solidnie gnić, to podczas seksu z tą panienką coś mu odpadnie.
A tak na serio, to nie wiem, ile bym musiała wypić, by dać radę to obejrzeć.
juki
2012-12-30, 22:07
Still better lovestory than twilight
konto usunięte
2012-12-30, 22:13
Życie Tony'ego po kontakcie z ciężarówką w 1 sezonie
a , i muzyka to The Black Keys - Lonely Boy