z Będzina jest a to obok Sosnowca przecież ! dziękuje mi wystaraczy...

Cyce są jak widać, więc w sam raz do r🤬ania, a że tępawa dzida lubi trzymać się rurki, to chyba by nie było problemu xD
Aż mnie k**** oczy i uszy bolą od tego g***a i weż tu bądź za jakąkolwiek tolerancją
Motyl.pl!? Motul.pl!? Jak dla mnie powinen byc zwykly lumpenprolekwariat.pl

SpirytusSalicylowy napisał/a:
J🤬a tępa szmata
![]()
czyścisz mi biurko , bo po twoim komentarzu tego wymaga
i żeby nie było serio wypulułem przy jedzeniu resztki na biurko
za wszeskie błedy nie przepraszam bo jestem pod wpływem alkoholu i wszystko mi jedno

Już od kilku dobrych lat nie oglądam pudła z którego wylewa się gówno, więc prosiłbym o odpowiedź na jedno pytanie :
Czy ten program przedstawiać będzie ludzi którzy idą na imprezę, i jest emitowany dla ludzi, którzy nie ruszą z domu dupy bo są no-life'ami ?
Jeżeli tak, to w c🤬j "ciekawe" to musi być.
Pewnie w TV reklamują :"Idź na imprezę nie ruszają się z domu".
Czy ten program przedstawiać będzie ludzi którzy idą na imprezę, i jest emitowany dla ludzi, którzy nie ruszą z domu dupy bo są no-life'ami ?
Jeżeli tak, to w c🤬j "ciekawe" to musi być.
Pewnie w TV reklamują :"Idź na imprezę nie ruszają się z domu".
A ja tam się cieszę, że będzie warsaw shore. Zastanawiam się tylko czy wykopią dół taki wielki, żeby tu woda dopłynęła z Bałtyku, czy całe miasto przeprowadzą.

ta jeszcze nie jest wcale taka tępa, można spotkać gorsze patolusy
Jestem zażenowany, to na prawdę będzie emitowane? Ja wiem, że ludzie są tępi jak szpadle ale to już przegięcie.
co za tępi ludzie, nie wyzywać tylko dupczyć i uważać aby nie wpaść. Potem będzie żona, dzieci... i tylko będziecie żałować.
"Nienawidzę jak laska ma dupę wyżej niż głowę"
Urzekło mnie to zdanie...
Ciekawe ile płacą za udział w takim programie, pewnie koło 10 000, bo Warszawianka ze taką kasę najwyżej dupę nadstawi, a prowincjonalne prostaczki jak na filmie powyżej za tą kwotę skompromitują się do trzeciego pokolenia wstecz.
Urzekło mnie to zdanie...
Ciekawe ile płacą za udział w takim programie, pewnie koło 10 000, bo Warszawianka ze taką kasę najwyżej dupę nadstawi, a prowincjonalne prostaczki jak na filmie powyżej za tą kwotę skompromitują się do trzeciego pokolenia wstecz.