Niby Warsaw Shore a w "obsadzie" nie widziałem nikogo z Warszawy.
Sam program to pewnie będzie dno i 2 metry mułu, jak wszystkie zapożyczone pomysły.
Sam program to pewnie będzie dno i 2 metry mułu, jak wszystkie zapożyczone pomysły.
k🤬a kto ogląda takie programy? Powstaje tego na pęczki, więc chyba oglądalność musi być wyższa niż gdyby np. postanowili Dragon Balla nadać od pierwszego odcinka? Serio k🤬a?

w tym programie będzie nawet przedstawiciel osady o nazwie sosnowiec

"Znajomi mówią na mnie mała".
A ty nie odpowiadasz, bo z pełnymi ustami się nie gada.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A ty nie odpowiadasz, bo z pełnymi ustami się nie gada.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Większość komentarzy będzie w stylu "tępa dzida", "ale z niej szmata" itd. Jednak ten "serial" zapewne będzie miał wysoką oglądalność i powstaną kolejne sezony...i właśnie to jest przykre!
No i znajdzie się stado kolesi, którzy nawet takiego pustaka napełnią...
A i kto to k🤬a jest Snuki? O ile dobrze usłyszałem wypowiedziane imię/pseudonim owego pustaka.
A i kto to k🤬a jest Snuki? O ile dobrze usłyszałem wypowiedziane imię/pseudonim owego pustaka.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
No i napisałbym, że tępa i c🤬j? I tak wiadomo, że kopulowałbym z taką, ma fajne cycki, fajne nogi, fryzura na k🤬iszona, twarz też złą nie jest a inteligencja, zostawmy to dla kobiety z którą chce spędzić życie a nie noc.
Więc troche szacunku do tępych kurewek panowie =D
Więc troche szacunku do tępych kurewek panowie =D
Galahad_Meb napisał/a:
Większość komentarzy będzie w stylu "tępa dzida", "ale z niej szmata" itd.
Kto by nie r🤬ał niech pierwszy rzuci kamień.
K🤬a jest drogim dzieckiem natury, porządnisia zaś jej odpadkiem.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Lelobass napisał/a:
Tempa jak z olsztyna (celowo z małej)
Szybkie te tempa? Wolne?

Oglądałem wersję angielską tego programu na MTV. Taki ubaw miałem z tej bandy debili że odłożyłem na półkę polskie kabarety.
Ten program to będzie niezła trzoda, panienki będą się puszczać przed kamerami. A już w ogóle najgłupsze są te dupy co zostaną wyrwane przez uczestników programu. Czy one nie widzą że za gościem łazi ekipa telewizyjna? Zero wstydu i przyzwoitości.
w 0:15 mówi że liczy na zmiane życia, czyli parcie na szkło niezłe i kolejna celebrytka znana z dawania dupy w programach.
w 0:15 mówi że liczy na zmiane życia, czyli parcie na szkło niezłe i kolejna celebrytka znana z dawania dupy w programach.
podpis użytkownika
Loośne Gatki 1410- 2013[*]