👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby Warsaw Shore a w "obsadzie" nie widziałem nikogo z Warszawy.
Sam program to pewnie będzie dno i 2 metry mułu, jak wszystkie zapożyczone pomysły.
Sam program to pewnie będzie dno i 2 metry mułu, jak wszystkie zapożyczone pomysły.

w tym programie będzie nawet przedstawiciel osady o nazwie sosnowiec

"Znajomi mówią na mnie mała".
A ty nie odpowiadasz, bo z pełnymi ustami się nie gada.
A ty nie odpowiadasz, bo z pełnymi ustami się nie gada.

Większość komentarzy będzie w stylu "tępa dzida", "ale z niej szmata" itd. Jednak ten "serial" zapewne będzie miał wysoką oglądalność i powstaną kolejne sezony...i właśnie to jest przykre!

Lelobass napisał/a:
Tempa jak z olsztyna (celowo z małej)
Szybkie te tempa? Wolne?

Oglądałem wersję angielską tego programu na MTV. Taki ubaw miałem z tej bandy debili że odłożyłem na półkę polskie kabarety.
Ten program to będzie niezła trzoda, panienki będą się puszczać przed kamerami. A już w ogóle najgłupsze są te dupy co zostaną wyrwane przez uczestników programu. Czy one nie widzą że za gościem łazi ekipa telewizyjna? Zero wstydu i przyzwoitości.
w 0:15 mówi że liczy na zmiane życia, czyli parcie na szkło niezłe i kolejna celebrytka znana z dawania dupy w programach.
w 0:15 mówi że liczy na zmiane życia, czyli parcie na szkło niezłe i kolejna celebrytka znana z dawania dupy w programach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie