📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Zastanawia mnie jak nudne i żałosne życie trzeba mieć ,żeby mieć czas i chęć na kłócenie się na temat wyższości pc nad konsolą i odwrotnie.
Konsola do gier jak sama nazwa wskazuje jest konsolą do gier, czym komputer nie jest. Kupując dobre 5 lat temu Xboxa 360 ( niedrogo ), przez kolejne lata mogłem bez problemu grać we wszystkie gry od Burnout Paradise po Forze 4 i GTA V. W komputer bym musiał inwestować już kilkukrotnie, wymieniać karty graficzne, procesory i dysk twardy żeby każda gra odpaliła. Do konsoli wkładasz płytke i jedziesz, w komputerze godzinna instalacja i -20GB na dysku twardym. W dodatku siedzenie przed ekranem 20 cali z jedną ręką na myszce i drugą na klawiaturze jest niewygodne a za robienie kablowego, czasochłonnego mętliku żeby to wszystko podłączyć pod telewizor i pod pada ja dziękuję.
Nameless,
Żeby kliknąć "Prawy przycisk" trzeba kliknąć odpowiedni klawisz na klawiaturze. Miałem iMac G3 w technikum na informatyce, używanie menu kontekstowego nie było zbyt wygodne.
Żeby kliknąć "Prawy przycisk" trzeba kliknąć odpowiedni klawisz na klawiaturze. Miałem iMac G3 w technikum na informatyce, używanie menu kontekstowego nie było zbyt wygodne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie