👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

do grania oczywiscie najlepsza jest konsola, ale i tak większość powie że pc lepszy ( bo prawda jest taka że ich po prostu na to nie stać
) a to że z pada się gorzej celuje to gówno prawda

Ziomson napisał/a:
a to że z pada się gorzej celuje to gówno prawda
no pewnie, bo w większości gier masz autoaima
@nameless
idź się z kolegami miziać pisiorami gdzie indziej...

Zastanawia mnie jak nudne i żałosne życie trzeba mieć ,żeby mieć czas i chęć na kłócenie się na temat wyższości pc nad konsolą i odwrotnie.

Konsola do gier jak sama nazwa wskazuje jest konsolą do gier, czym komputer nie jest. Kupując dobre 5 lat temu Xboxa 360 ( niedrogo ), przez kolejne lata mogłem bez problemu grać we wszystkie gry od Burnout Paradise po Forze 4 i GTA V. W komputer bym musiał inwestować już kilkukrotnie, wymieniać karty graficzne, procesory i dysk twardy żeby każda gra odpaliła. Do konsoli wkładasz płytke i jedziesz, w komputerze godzinna instalacja i -20GB na dysku twardym. W dodatku siedzenie przed ekranem 20 cali z jedną ręką na myszce i drugą na klawiaturze jest niewygodne a za robienie kablowego, czasochłonnego mętliku żeby to wszystko podłączyć pod telewizor i pod pada ja dziękuję.

Nameless,
Żeby kliknąć "Prawy przycisk" trzeba kliknąć odpowiedni klawisz na klawiaturze. Miałem iMac G3 w technikum na informatyce, używanie menu kontekstowego nie było zbyt wygodne.

Żeby kliknąć "Prawy przycisk" trzeba kliknąć odpowiedni klawisz na klawiaturze. Miałem iMac G3 w technikum na informatyce, używanie menu kontekstowego nie było zbyt wygodne.

Cytat:
do grania oczywiscie najlepsza jest konsola, ale i tak większość powie że pc lepszy ( bo prawda jest taka że ich po prostu na to nie stać ) a to że z pada się gorzej celuje to gówno prawda
Co? Nie wiem czy troll czy po prostu idiota, ale tak: Gra się lepiej na pc (wydajność, sterowanie), z pada się fajnie celuje jak jest w gierce autoaim, a i tak dla wielu osób wygodniejsze jest sterowanie myszką i klawiaturą. Co do "bo prawda jest taka że ich po prostu na to nie stać" akurat PC jest droższy od konsoli + jakiegoś lapka do neta... Popisałeś się...
Co prawda nie wyobrażam sobie grać w serie assasins creed, fifę, czy jakieś bijatyki/slashery bez pada(mam pada od ps3), ale strzelanki tylko na myszce i klawie, ścigałki tylko na kierownicy, latanie tylko joy (ew myszka)...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie