📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

moVe napisał/a:
Resoraki sobie ustawcie czy coś, żeby zrobić symulację, jak z domu nie wychodzicie.
Mam watpliwosci, czy Ty wychodzisz z domu/piwnicy... Uparcie probujesz wmowic jakies bezsensowne twierdzenie, ze czlowiek nie jest w stanie zauwazyc dwutonowego samochodu z kilkunastu metrow jadacego w jego strone. Czy Ty widzisz, ze ta kobieta nawet nie spojrzala w lewa strone wchodzac na jezdnie? To sa podstawowe zasady bezpieczenstwa dla pieszych. Kobieta za takie cos powinna teraz tlumaczyc sie z proby wyludzenia odszkodowania, i stworzenia zagrozenia na drodze.

Siriuz napisał/a:
Mam watpliwosci, czy Ty wychodzisz z domu/piwnicy... Uparcie probujesz wmowic jakies bezsensowne twierdzenie, ze czlowiek nie jest w stanie zauwazyc dwutonowego samochodu z kilkunastumetrow jadacego w jego strone. Czy Ty widzisz, ze ta kobieta nawet nie spojrzala w lewa strone wchodzac na jezdnie? To sa podstawowe zasady bezpieczenstwa dla pieszych. Kobieta za takie cos powinna teraz tlumaczyc sie z proby wyludzenia odszkodowania, i stworzenia zagrozenia na drodze.
Po prawej stoi ciężarówka, a piszesz jakby tam był tylko ten wyprzedzający samochód o 4 nad ranem na pustej drodze. Przecież w korku nie da się usłyszeć jednego auta. Chyba że nie ma tłumika. Wchodząc na pasy widziała stojący przed pasami samochód. Więc nie pisz, że nie spojrzała w lewo.
Wyłudzenie odszkodowanie xD Okej, rozumiem, że trollujesz. Ona za wyłudzenie odszkodowania, a kierowca za próbę zabójstwa, bo wygląda jakby na nią polował.
W ani jednej sekundzie filmu baba nie patrzy w kierunku kamery, a kazdy wchodzac na kazdy jeden pas ruchu (zwlaszcza jesli wychodzi zza cienia stojacego samochodu) powinien rozejrzec sie. Przestan chrzanic, bo jakis pustak jeszcze to przeczyta i bedziemy mieli nasladowce.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie