👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Korbotronik napisał/a:
Będziesz mu tą odsiadkę finansował ze swojej wypłaty . super . Na te zakazy leją gęstym moczem . Wczoraj w Dąbrowie Górniczej ( centrum gorolowa ) zatrzymano delikwenta z 5 ktornym sądowym zakazem prowadzenia pojazdów . Oprócz tego wiózł na własny użytek 90 porcji amfy ( na trzeźwo też bym z zakazami nie jechał ) . Oczywiście transport tego jest niebezpieczny w kraju także miał 2 sztuki broni tak na wszelki wypadek . Finalnie dostał dozór policyjny . Jak za kradzież starego roweru . Także tyle w egzekwowaniu prawa .
Jak mniemam to Sosnowiec jest centrum gorolowa. Dla tego powinni wysyłać ludzi na Podlasie. Poza tym czy chcemy czy nie i tak płacimy za różne bzdury. Na kościół na 500+ (patologia mająca 10 dzieci i lubiąca wypić dostaje) na darmową opiekę zdrowotną i komunikcje miejską ukraińcó.
Pierwsze myśl, to frajer w fordzie pozamiatane bez dwóch zdań. Ale po obejrzeniu drugi raz i spojrzeniu na karalucha przechodzącego w słuchawkach stwierdzam, że jego też mi nie szkoda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie