obok miejsca gdzie Warszawiacy zaopatrują się w tanie fajki i ruski alkohol płonie hala pełna fajerwerków. Na miejscu jest już 12 wozów strażackich. Włochy już otwierają szampana
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
"czarne koszule wiszą Konwiktorska już się pali"
Wiadomo stolica, musi być z rozmachem.
konto usunięte
2019-12-31, 14:06
Jaki jest cel zamazywania tablic samochodu? Czy to są jakieś dane prywatne?

przez to nie wiem czy to czarne bmw jest 520i czy 540i
mają w dupie zakaz puszczania fajerweków jak w innych miastach
bakus1233 napisał/a:
Jaki jest cel zamazywania tablic samochodu? Czy to są jakieś dane prywatne? przez to nie wiem czy to czarne bmw jest 520i czy 540i
Niby się zgadzam z tym co piszesz, ale zastanawia mnie jedno: jaką różnicę w Twoim życiu zrobi ta informacja o pojemności silnika

?
bombadier napisał/a:
mają w dupie zakaz puszczania fajerweków jak w innych miastach
zakaz zakazem a zasrajchodniki muszą raz w roku dostać za to co robią
Pewnie składowisko odpadów. A fajerwerki dla ściemy...
konto usunięte
2019-12-31, 15:03
policzyli stany magazynowe i ktoś stwierdził ze na odszkodowaniu by lepiej wyszedł...
Sylwester, czyli końcówka sprzedaży, a magazyn pełen towaru. Trzeba sfajczyć resztę, bo rok trzymać towar to za długo. Tym bardziej, że jeszcze aktualna polisa jest i kasę się odzyska. Tak to działa, młodzi Sadole...
konto usunięte
2019-12-31, 15:25
camson napisał/a:
Niby się zgadzam z tym co piszesz, ale zastanawia mnie jedno: jaką różnicę w Twoim życiu zrobi ta informacja o pojemności silnika ?
W sumie żadną, ale mam tak, że ciekawią mnie takie rzeczy. Najgorzej jak trafiam na samochód bez oznaczenia
Nie Warszawiacy tylko mieszkańcy Warszawy, czyli sąsiedzi tych wszystkich krzykaczy „jaka to warszafka zła” , którzy przyjechali tu zmywać podłogę lub czyścić kible. Ewentualnie nosić cegły tam gdzie ktoś mądrzejszy pokaże palcem.