Ponoć na Euro mamy dobrze przygotowane dworce. Tak może jest, ale kto pilnuje, by na dworcach był ład i porządek? Materiał prosto od FauxNews.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś mi się wydaje że typek od tego osła miał już z nim wcześniej jakieś doświadczenia. A ten kamerzysta dobrze się zachował nie wyłączając aparatu
konto usunięte
2012-05-29, 15:45
i co z tego filmiku wynika ?
konto usunięte
2012-05-29, 16:10
Szkoda, ze mordy na "cenurowanym" przez tą słabą jakość i pixeloze. Powinni zostać sklepani pod tymi wiejskimi zlotymi tarasami.
konto usunięte
2012-05-29, 16:21
up
ale co z tego filmiki wynika ?
konto usunięte
2012-05-29, 16:30
Co wynika a to że to nie ochrona ale element przestępczy sprawuję władzę na dworcu. Za przyzwoleniem "ochrony".
konto usunięte
2012-05-29, 17:24
Ale nie do konca rozumiem co to za prywatna wendetta autora. Ochroniarze mają kolegów-debili, no cóż zdarza się. Scena z taksówkami tez nic nie wyjaśnia. Najwyraźniej autor chce cos udowodnic , ale nie bardzo wiem co i po co.
konto usunięte
2012-05-29, 18:24
bartnik1 napisał/a:
Ale nie do konca rozumiem co to za prywatna wendetta autora. Ochroniarze mają kolegów-debili, no cóż zdarza się. Scena z taksówkami tez nic nie wyjaśnia. Najwyraźniej autor chce cos udowodnic , ale nie bardzo wiem co i po co.
masz racje przyjacielu autor to zwykly frajer ktoremu nic nie wyszlo i próbuje sie odegrać na tych co sobie radza w jakis sposob
konto usunięte
2012-05-29, 18:42
temu skur.... z kamera powinni obić ryja.
A ja mam taką teorię na ten temat, że ochrona przymyka oko tudzież nawet ochrania dresiarzy handlujących "czymś" na tym dworcu, a pan taryfiarz to "coś" dresiarzom dostarcza

ale mogę się oczywiście mylić...
"Malanowski" niech się cieszy, że po japie nie dostał...
Ale z Was koksy.
Cisniecie autora filmu, a jakby do Was tam jakby tacy podeszli to by Wam gowno nogawka wylecialo.